2019-01-19 10:35


Urmărire penală in rem într-un dosar care vizează UNPR

 |  14:16
Urmărire penală in rem într-un dosar care vizează UNPR

Procurorii DNA au început urmărirea penală in rem într-un dosar în care cercetează modul în care oficiali ai UNPR au cheltuit banii partidului, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

UNPR a anunţat că a pus la dispoziţia DNA toate documentele solicitate privind Fondul Solidaritatea, constituit în 2010 pentru sprijinirea celor afectaţi de criza financiară.

Potrivit UNPR, în mai 2010, partidul a anunţat deschiderea unui fond de solidaritate pentru sprijinirea celor afectaţi de criza financiară.

"UNPR a lansat, la acel moment, o invitaţie către politicieni, parlamentari, agenţi economici şi către toţi cei care doreau să contribuie, să facă donaţii în contul respectiv. Persoane din conducerea partidului au făcut, la rândul lor, donaţii în cont, din veniturile personale. Ulterior, Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a deschis un cont de solidaritate cu acelaşi scop – diminuarea efectelor crizei economice. UNPR a vărsat, în data de 12.10.2010, în contul deschis de MFP toate sumele acumulate din donaţii cu această destinaţie. UNPR a pus la dispoziţia DNA toate documentele solicitate'', se arată în comunicat.

Sursele citate au mai menţionat că, în 11 decembrie 2015, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au făcut percheziţii la sediul UNPR, de unde au ridicat documente financiare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: urmarire, penala, rem, dosar, unpr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNALA
15 Ian 2016

INTERESUL NATIONAL , A FACUT - TAMTARAM - DIN FONDURILE PENTRU SINISTRATI . IZMENARUL GENERALISIM SA SACRIFICAT PENTRU TARA . TOT PENTRU TARA AVEA RELATI CU UN AFACERIST ARAB DIN 1990 .
ANONIM
16 Ian 2016

MINISTERUL MUNCII, ANPIS, ASISTENTA SOCIALA BUCURESTI, ASISTENTA SOCIALA DE SECTOR: AJUTOARELE CONSISTENTE AJUNG NUMAI LA RUBEDENIILE BUGETARILOR -- POLITICIENI, CONSILIERI, ANGAJATI -- IN PROPORTIE DE 90% NU AJUNG LA CEI CARE REAL AU DREPTUL SI SOLICITA RESPECTIVELE AJUTOARE!
EVACUATII PE LEGEA 112/1995 SA
16 Ian 2016

TREBUIE MODIFICATA LEGISLATIA DE CATRE P.M. CIOLOS PRIN OUG: PERSOANELE CARE SI-AU PIERDUT APARTAMENTELE CUMPARATE PE LEGEA 112/1995 DE LA STATUL MAFIOT IN URMA RETROCEDARILOR CATRE ....SA PRIMEASCA AUTOMAT UN CEC LUNAR CU BANII DE CHIRIE FARA ALTE CONDITII, PANA SUNT DESPAGUBITI DE STAT, ORI PANA LE SUNT DATE ALTE SPATII SIMILARE -- FARA CONDITII DE A DEPUNE O ARHIVA INTREAGA DE DOCUMENTE LA BUGETARII PLATITI PENTRU CETATENI, INSA SPECIALIZATI SA ACTIONEZE IMPOTRIVA CETATEANULUI!
PENTRU CARACATITA
16 Ian 2016

Au cumparat cu 2 lei , casele in care locuiau deamoaca , luate de la alti . Acum vrea din nou alta hotie .
Random imageUltimele stiri

loading...