2018-10-22 12:57


VĂCĂROIU explică MECANISMUL prin care aleşii locali FURĂ sute de mii de lei din TAXELE şi IMPOZITELE încasate

 |  14:59
VĂCĂROIU explică MECANISMUL prin care aleşii locali FURĂ sute de mii de lei din TAXELE şi IMPOZITELE încasate

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a declarat joi, în faţa membrilor Comisiilor de finanţe şi economice din Senat, că aleşii locaşi "fură" banii proveniţi din taxele şi impozitele încasate de la contribuabili, sumele ajungând şi la opt sute de mii de lei. Şi asta doar în cazul comunelor.

"La o comună se fură într-un an opt sute de mii de lei din impozite şi taxele locale luate de la cetăţeni. (...) Cazuri din acestea avem unu sau două pe săptămână, deci nu e o treabă izolată", a spus Văcăroiu.

Preşedintele Curţii de Conturi a explicat în faţa comisiei cum se fac verificările într-o astfel de situaţie. "Se verifică toate documentele existente în casierie, toate chitanţele prin care s-au încasat bani de la cetăţeni, apoi suma de bani se compară cu cea depusă de către autoritatea locală la trezorerie. În multe cazuri s-a descoperit că erau depuse doar jumătate din sumele de bani", a spus Văcăroiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-04

TAGURI: vacaroiu, mecanism, alesii locali, fura, mii lei, taxe, impozite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Mai 2017

Faptul ca se fura banii comunitatilor locale nu este o surpriza , ci o certitudine.Exemplul cel mai elocvent este repetentul puscarias de Teleorman care are o avere colosala in timp ce judetul este cel mai sarac.Exemplele sunt multe din pacate ptr aceasta tara. Toti acesti hoti au fost votati de lichele analfabete pesediste.
GHEORGHE SI ZMEUL
05 Mai 2017

E bine ca nu avem acte teroriste autentice , se vede ca sistemele de securitate romanesti functioneste . Desprre fenomenul terorismului economic practicat masiv la adresa romanilor este alta Marie . Aici nu are nimeni atributi i , doar dumnezeu ne mai apara deocamdată .
@GHEORGHE șI ZMEUL....
05 Mai 2017

Dumnezeu îți bagă în traistă dar nu și-n gură...că n-oi fi handicapat! În schimb, mare dreptate ai în privința terorismului economic practicat de toate LEPRELE POLITICE, FĂRĂ DISCRIMINARE ...duse împotriva poporului român, prin favorizarea vinderii pământului, a economiei, industriei, agriculturii! NICIODATĂ ROMÂNIA N-A FOST PRĂDATĂ DIN INTERIOR DE O ȘLEAHTĂ MAFIOTĂ, DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ CARE STĂ ÎN PICIOARE ȘI ÎNCĂ DĂ LINDICAȚII!
EU NU îNțELEG,
05 Mai 2017

cum de maimuța asta proastă din poză RĂDE! Iar dacă ȘTIE că se FURĂ, de ce nu a anunțat alte ORGANE TÂMPITE să-i încalțe p-ăștia de-au furat?! Deci, concluzia - sunt mână-n mână fiindcă se au la mână! Cine vrea să iasă din joc, abia atunci este încălțat și judecat...probabil că, dacă nu ar fi acceptat IUDELE să practice terorismul economic, zburau mațe și organe de români prin pomi sau pe ciment, în fiecare lună...dar chiar și-așa, tâmpiții amintiți mai sus, MERITĂ UN GLONȚ ÎN CEAFĂ PENTRU TRĂDARE ȘI VÂNZARE DE ȚARĂ, IAR GLONȚUL SĂ-L PLĂTEASCĂ FAMILIA, DACĂ MAI ARE CU CE, DUPĂ CE LI SE CONFISCĂ TOATĂ AVEREA STRÂNSĂ ILICIT! Trăiască China comunistă la faza asta care l-a tras-o inclusiv jandarmilor lumii !
Random imageUltimele stiri


loading...