2017-01-18 12:32

DEZVALUIRI


Vagabondul milionar din sectorul 4

 |  19:27
Vagabondul milionar din sectorul 4

Un bărbat a fost descoperit, aproape îngheţat de frig, pe una din străzile din sectorul 4 al Capitalei. Acesta avea asupra sa suma de 13.500 de lei, ascunsă sub mai multe rânduri de haine, cu care încerca să se protejeze de ger.

Autorităţile din sectorul 4 au adunat oamenii străzii şi i-au dus la Centrul Medico-Social „Sfântul Luca”. Nu mică le-a fost mirarea când, la controlul medical, au găsit asupra bărbatului o sumă foarte mare de bani. Bărbatul a găsit o metodă cel puţin ingenioasă de a-şi proteja economiile, ascunzându-le sub numeroasele rânduri de haine pe care le avea asupra sa. Acesta le-a declarat anchetatorilor că a reuşit să strângă respectiva sumă de bani numai din pensie.În urma evaluării stării de sănătate, medicii au stabilit că bărbatul prezenta degerături la nivelul membrelor inferioare, dar nu avea alte boli infecţioase. „Interesant mod de a-şi proteja economiile, probabil că nu are încredere în sistemul bancar, de aceea îi depozitează la purtător! Lăsând gluma la o parte, am încercat să aflăm dacă sunt obţinuţi din cerşit, susţine că nu, iar asupra sa poliţiştii au găsit câteva taloane de pensie. Nu ne-a oferit explicaţii referitoare la motivul pentru care locuieşte sub cerul liber şi ne-a asigurat că în această noapte nu va mai fi nevoie să îl căutăm noi, pentru că va reveni în centru odată cu lăsarea întunericului”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4.

În weekend, Poliția Locală Sector 4 a identificat șapte persoane fără adăpost pe care le-a transportat la Centrul „Sfântul Luca” unde au primit o masă caldă și îngrijire medicală de specialitate.O echipă mobilă de asistenţi sociali acţionează permanent pe raza sectorului 4, pentru a depista persoanele fără adăpost şi a le convinge să meargă în incinta Centrului Medico-Social „Sfântul Luca”, pentru a fi adăpostiţi pe timpul nopţii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Piedone, Sfantul-Luca, Capitala, sectorul 4Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image