2019-01-20 02:56


Vanghelie: Ponta s-a întâlnit cu Coldea în Turcia pentru a pune la cale un NOU PLAN

 |  17:49
Vanghelie: Ponta s-a întâlnit cu Coldea în Turcia pentru a pune la cale un NOU PLAN

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat că Victor Ponta s-ar fi întâlnit cu Florian Coldea în Turcia, iar în spatele acţiunilor fostului premier s-ar afla atât Coldea, cât şi Gabriel Oprea.

„Acest fenomen, Victor Ponta ajunge să facă politică din nou după ce a stat la masă cu Maior şi Coldea, după ce a băgat oameni la puşcărie? Ce să mai facă acest fenomen în politică, să-i aducă din nou pe Oprea şi pe Maior?", a declarat Marian Vanghelie, vineri, la Antena 3, scrie Mediafax.

Fostul edil al setorul 5 a mai precizat că în spatele lui Victor Ponta s-ar afla şi acum Coldea şi Oprea, fostul premier având recent o întâlnire cu ex adjunctul SRI în Turcia.

„Acum trei luni, Victor Ponta a avut o întâlnire cu Florian Coldea în Turcia şi atunci au pus la cale acest plan. În spatele lui Ponta se află şi Oprea", a completat Marian Vanghelie.

Declaraţiile vin în contextul în care Victor Ponta şi Daniel Constantin au lansat partidul Pro România care a atras, numai în ultima săptămână, mai mulţi parlamentari social-democraţi. Ponta a anunţat că a fost depusă cererea pentru constituirea unui grup parlamentar şi a menţionat că vor mai veni şi alţi aleşi către Pro România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-01

TAGURI: vanghelie, ponta, coldea, turcia,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
01 Iun 2018

si vanghelie asta...poate ca cei doi s-au dus la turci doar pentru o partida de mangealac, plus ca daca se vor reuni cu oprea, in "vacanta" -la Ocnele Mari- va fi mare nevoie de aceast skill, in procesul de reeducare...
TRADATORI DE TARA
01 Iun 2018

PULITICA SI OAMENI LOR , CEA MAI MARE CURVARASARIE , A LOR
PONTA, ORICâT
01 Iun 2018

șorici GROS ar avea, ar trebui să SE SIMTĂ, ȘI SĂ STEA DRAQ-LUI ÎN BANCA LUI pt. că, ORICUM, după atâtea prostii debitate, INCLUSIV OUG NECONSTITUȚIONALE, cum au făcut ȘI fârtații lui politici de-a lungul timpului, să se gândească de 2 ori, înainte de a mai debita prostii!
SPUNEA UNUL PE CARE
01 Iun 2018

îl apreciez MULT prin ceea ce spune, următoarele: „Palmaresul DST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire – Direcția de supraveghere teritorială, fost departament al serviciului de informații francez) în materie de descoperire a reţelelor de spionaj străine în Franţa, este apreciabil. Cu atât mai mult cu cât majoritatea afacerilor grave de spionaj n-au fost, din păcate, niciodată făcute publice, din motive ce ţin de înalta diplomaţie. Una dintre marile reușite ale DST este neutralizarea unei reţele de spionaj din care făcea parte și fostul prim ministru Victor Ponta. Agentul Francez: L-am luat uşor, întrebându-l unde a locuit la Paris. Nu știa că a fost filat 24 de ore din 24. Începutul anchetei a avut loc la secţia de poliţie pariziană care îl arestase pentru furt de bani şi alimente de la McDonalds, unde găsise de lucru. Deci situaţia lui era fără ieşire. I-am pus pe masă două coli de hârtie şi Codul penal francez.
L-AM îNTREBAT,
01 Iun 2018

ca din întâmplare, cum de vorbea în argou într-un timp aşa de scurt, şi dacă nu a învăţat franceza acasă. Aveam informaţii de la Nancy că vorbea această limbă specifică de la sosire, spre uimirea tuturora. Devenise nervos şi mâinile îi tremurau. L-am întrebat cine i-a aranjat voiajul spre Franţa. Ne-a spus că profesoara de franceză. Când l-am contrazis spunând că profesoara de istorie l-a trimis spre Nancy, a rămas cu gura căscată. Profesoara de istorie a domnului Ponta a fost doamna Stamatoiu, iar dacă numele ei nu vă spune nimic, aflaţi că era soţia celebrului Aristotel Stamatoiu, fostul șef al Centrului de Informaţii Externe din cadrul Direcţiei Securităţii Statului. Nu a negat că e homosexual! I-am pus fotografiile cu orgiile respective pe masă. Acestea se găsesc în „Dosarul de urmărire Victor Ponta – cetăţean român”. Le au şi ruşii, ceea ce este grav. KGB-ul îndeosebi a folosit homosexualii deseori, deoarece aceştia au deja un tip de organizare în reţea, au coduri de comunicare şi au obişnuinţa conspirativităţii. M-a ajutat situația. Victor Ponta purta un tricou cu Guevara. Într-o fracţiune mi s-a luminat mintea. Legătura cu ruşii se face prin serviciul secret cubanez! Ambasada Republicii Cuba la Paris a transformat zidului Berlinului, luând astfel locul în centrul nevralgic al spionajului pentru Europa. La nivel operativ există relaţii strânse cu serviciul rusesc, bazate pe acordul de colaborare militară între Rusia şi Cuba semnat în anul 1993.
L-AM îNTREBAT PE PONTA
01 Iun 2018

dacă are prieteni cubanezi sau din America latină. La Paris activau cel puţin 100 de agenţi specializaţi în operaţii speciale. Un dezertor specializat în filaj afirmase că fusese recrutat la vârsta de 19 ani ca şi Ponta, alegându-se cu precădere copii ai funcţionarilor guvernamentali sau din armata franceză. Ponta a fost arestat în camera lui de hotel la Saint Denis, o suburbie a Parisului. În cameră s-a găsit o sumă uriaşă de bani în diferite valute, în special dolari americani, droguri extrem de puternice şi periculoase, dar ce atrăgea atenţia era numărul de paşapoarte (16 la număr). Deveniseră evidente legăturile acestuia cu lumea interlopă. Trebuia să stabilim dacă activa într-un grup organizat şi eventualele legături cu serviciul român, cubanez sau chiar rus. L-am surprins cu o întrebare. Unde ai învăţat să furi portofele? La Paris sau la școala serviciilor române de informații, înainte de plecare? Avea minciuna în sânge, aşa că am hotărât să-i arăt nişte fotografii făcute de oamenii noştrii de la Bucureşti. Gard în gard cu Liceul „Ion Neculce” era şi sediul UM 0920/V1 Spionaj Politico-Economic pe Europa, situat exact în spatele Primăriei Sectorului 1. Ce căutai, monsieur Ponta, la această instituţie? Nu era prima arestare la Paris. Ponta a fost prins într-o noapte de poliţiştii parizieni în celebra pădure Bois du Boulogne de lângă Paris, îmbrăcat în femeie. Putem râde, unii se simt oripilaţi, dar pentru un spion contează foarte mult locul unde primeşte informaţiile de la surse şi unde, la rândul lui, transmite mai departe ce au de făcut respectivii agenţi/coordonatori de celulă/surse.
BOIS DU BOULOGNE,
01 Iun 2018

pădure recunoscută pentru traficul de droguri, prostituţie, sex în aer liber, faună infracţională extremă, reprezenta locul prielnic pentru aşa ceva: ai idee care sunt infractorii adevăraţi şi sursele poliţiştilor, poţi observa mai uşor dacă eşti filat, mesajul este camuflat perfect etc. După acest incident, s-a mutat la un anume Marin Bobeică, spion român la Paris, cunoscut ca homosexual. Acesta era cunoscut de noi pentru legăturile cu un grup de gay ruşi. Toţi agenţii trimişi de serviciul român erau homosexuali ca şi Ponta. Astfel, sub ochii noştri se forma o formidabilă reţea de penetrare, compusă din agenţii ruşi, români şi cubanezi. Era reţeta lui Caraman. Între 1960 și 1965, Mihai Caraman a reușit să creeze cea mai puternică rețea de spionaj care a reușit să penetreze vreodată NATO. Omul cheie în această rețea era un funcționar homosexual al organizației nord-atlantice. Furnizorul de informații era un anume Robert van der Vielle, șeful Biroului de documente secrete al sediului NATO din Franța. Caraman a fost primul şef al SIE (Serviciul Extern de Informații). Generalul Ștefan Kostyal a fost cea mai puternică verigă a KGB în România. Acesta l-a luat pe Victor Ponta sub aripa sa protectoare în decembrie ʼ89. Întrebarea mea l-a luat pe surprindere pe tânărul Ponta: – Este adevărat că i-ai băgat pistolul în gura lui Ilie Ceauşescu, fratele dictatorului? Am bătut cu pumnul în masă. – Ai aflat codul conturilor din străinătate la care aveau acces doar fraţii Ceauşescu? Ceauşescu a fost torturat pentru a se afla conturile, la Târgovişte, înainte de a fi împuşcat! L-am sunat pe Pacepa (fost șef adjunct al Departamentului de Informații Externe al României comuniste și consilier personal al președintelui Nicolae Ceaușescu) dorind să aud opinia sa în legătură cu cazul Ponta, din perspectiva actuală. L-am felicitat pentru numirea sa ca şef al Contrasp
CONTRASPIONAJULUI AMERICAN
01 Iun 2018

pentru Europa de Est şi ţările baltice. Reporter: Crezi că Victor Ponta a fost dublu spion? A.f.: Dragul meu, întrebarea este pusă greşit. Din aceste organizaţii nu se poate ieşi… decât cu picioarele înainte! România antrena spioni sexuali pe care îi trimitea în vest. Unul din ei a fost şi este Victor Ponta. Țările foste comuniste foloseau bărbaţi „antrenaţi” în arta sexului pentru a spiona statele vestice. În România existau 150 de „case sigure” unde un „ilegal” petrecea între trei şi opt ani învăţând doar despre sex, şi totodată dobândind un accent perfect în limba ţării. Reporter: Aşa cum spuneai, Ponta vorbea în argou parizian înainte de a pune piciorul în Franţa. A.f.: Victor Ponta poseda contul din străinătate al lui Ceauşescu. Două vorbe despre conturi: la ele aveau acces doar fraţii Ceauşescu. Nici măcar Elena nu avea acces. Fiecare din ei cunoştea numai jumătate din cont. Ca să devină funcţional, datele trebuiau să fie puse laolaltă… Prin torturarea lui Ilie Ceauşescu, Victor P. a intrat în posesia contului. Aveam dovada faptului că Ponta este agentul ruşilor. Vroiam să o întrebuinţez la momentul potrivit. Harold J. Nicholson, ofițerul cu cea mai înaltă poziție în cadrul agenției care a trădat în favoarea unei țări străine, a fost șeful celulei CIA de la București în perioada 1990-1992. Anchetat de americani, el a predat lista agenţilor români racolaţi de KGB. Ponta apărea pe această listă.
MAI MULTE SERVICII OCCIDENTALE
01 Iun 2018

s-au arătat interesate de „dosarul de urmărire” a cetăţeanului român Victor Ponta – Paris. El se află în arhivele serviciului francez, am fost abordat direct în calitate de specialist în acest dosar, de colegii mai noi din serviciile germane, engleze şi americane. Chiar și un agent al Interpolului s-a arătat interesat de cazul fostului prim-ministru român. https://www.youtube.com/watch?v=C2lWAg01Ykk / / http://bn24.ro/wp-content/uploads/2015/10/ponta-se-imbratiseaza-cu-dragnea.jpg / https://www.comisarul.ro/articol/fost-general-sie-iliescu-va-fi-arestat!-el-si-base_858089.html
DECI, PONTA
01 Iun 2018

are MINCIUNA-N SÂNGE! NU E CREDIBIL!
TRADATORI DE TARA
01 Iun 2018

DAR SI TIGANUL DE VANGHELION ERA CU SENATORUL VOICU LA BUTOANE CU SECRETELE . SAU CU OPREA SI NIRO
IAR TU VANGHELIE CARE ESTE...
01 Iun 2018

”Teparul reporter virtual Liviu Tudor conduce Clubul de la Roma -Oameni mici (la propriu), orgolii mari- Intrucat i-a dat o spaga de un milion de euro lui Mugur Isarescu iar acesta avea nevoie sa scape de alt deontolog din organizatia Clubului de la Roma - Calin Georgescu - Mugur Isarescu l-a numit pe dezvoltatorul nenumaratelor fraude bancare si patron al Reporter Virtual (prieten al generalului de securitate Cornel Biris, al premierului Victor Ponta, al teparului din dosarul Microsoft, Nicu Niro Dumitru), secretar general al Clubului de la Roma. Asa cum se spune din popor, cu cat un prost e mai pitic, cu atat are pula mai mare. Patronul Reporter Virtual neavand nici pula si-a cumparat pozitia de secretar general al Clubului de la Roma pentru ca prin intermediul ei, pe modelul clasicelor scheme piramidale ponzi sa isi creeze o imagine de om de afaceri de succes: teapa de 8,4 milioane dolari Bancorex, nerespectarea contractelor cu AVAS, pacalirea CNVM, teapa de 200 de milioane de dolari la Alpha Bank si CEC Bank . Atentie Sergiu Oprescu, director general Alpha Bank (prietenul lui Liviu Tudor) si Radu Gratian Ghetea (prietenul lui Liviu Tudor), ati fost anuntati ca veti lua o teapa si nu ati luat nicio masura pentru a nu se intampla acest lucru. Cu ajutorul Reporter Virtual al lui Iliuta Naghi (Ziarul National), al lui Dan Andronic (Evenimentul Zilei si Capital, care stau in "chirie" - adica nu platesc niciun ban teparului Liviu Tudor), al lui Viorel hrebenciuc, Marian Vanghelie, acesta isi creeaza protectia necesara construirii urmatoarelor tepe. Infractorul si puscariabilul Liviu Tudor se da intre timp prieten cu printul Charles spunand ca au proiecte comune, asa cum Victor Ponta se da prieten cu Barack Obama, dar adevarul il stim cu totii.” https://us9.campaign-archive.com/?u=7a1d52ba61c02f3c2b3a958a8&id=23a8e4362e
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2018

baietii care ati scris articolele de mai sus vad ca stiti multe...ia spuneti care vor fi sansele unor mafioti care au fost protejati de regimulObama-Clinton sa fie in continuare folositi de regimul Trump? eu cred ca nu rezista si vor fi debarcati..si ma refer la cei din PSD-ALDE de acum
CUCUVEA!
01 Iun 2018

Pe americani îi doare fix în spate de ceea ce se (va) petrece cu noi...AVERTISMENT TERIBIL pentru România chiar din SUA: 'Trebuie să fiți pregătiți, nu vă ajută nimeni cu Rusia' -https://www.stiripesurse.ro/avertisment-teribil-pentru-romania-chiar-din-sua-trebuie-sa-fi-i-pregati-i-nu-va-ajuta-nimeni-cu_1268345.html /Adică, ne-ați cumpărat JAFURILE de armament, ca să nu ruginească definitiv, ați plătit pe vremea mea (imediat după investirea lui Trump la butoanele USA) din mâna lui Iohanis, ca să vă spunem ACUM, DE-A DREPTUL CĂ NOI, NE SPĂLĂM PE MÂINI CA PILAT DIN PONT! CE? N-AVEȚI JUCĂRIILE NOASTRE EXPIRATE? DESCURCAȚI-VĂ CU ELE! CE BINE-MI PARE CĂ AȚI LUAT ȚEAPĂ (a câta oară?); Ce? Voiați tehnică militară avansată? Aproape științifico-fantastică, învățată de la pretenii și colaboratorii noștri reptilieni?! Cin vă credeți? LA COTEȚ CU VOI!
IO-TE CE FRĂMĂSEȚE :)
01 Iun 2018

http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2013-02-28-14323291-70-victor-ponta-plete.jpg
PâNă UNA, ALTA....
01 Iun 2018

Poate vin extratereștrii și îi răpesc pe toți politicienii (vechi sau noi):TEORIA CONSPIRATIEI 2018 05 30 https://www.youtube.com/watch?v=zNMwNbBO-10 Ce spune Generaul Emi Străinu, 1:13:17: ”Eu, cel puțin am fost martor în 2010 la San Marino când s-a spus ”până la sfârșitul anului 2010, (deci era prin mai…la mijlocul lunii mai) și, americanii au fost cei care au spus că, contactul cu extratereștrii până la sfârșitul anului 2010, se va realiza în văzul lumii și va deveni ceva foarte curent. ” Iată că ne aflăm în 2018 și nu s-a realizat. Am adus aicea, pentru ca să nu greșesc…prezicerea futurologului, profesorului, inginerului, specialistului, academicianului japonez…de fapt American de origine, japonezul Dr.MICHIO KAKU – co-fondator al Teoriei Corzilor, deci, nu un oarecare…professor la foarte multe Universități americane ȘI CARE AVERTIZA ÎN LEGĂTURĂ CU DEZASTRELE CARE SE VOR PRODUCE ÎN ANUL 2018. În opinia lui, spunea el ”cea mai înfiorătoare la care vor fi supuși locuitorii Terrei, VA FI INVAZIA EXTRATEREȘTRILOR (dracilor). Spune el, nu spunem noi…MICHIO KAKU a calculat inclusiv data aproximativă la care noi, pământenii vom fi atacați de o rasă venită din Univers. Și spune MICHIO KAKU DESPRE SFĂRȘITUL LUNII MAI. P.S. Deocamdată, e abia 1 iunie, poate îi/ne mai lasă...fiindcă e Ziua Copilului :)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2018

sunt si multe minciuni in ce priveste "invazia extraterestrilor" iar Emil Streinu e un mincinos notoriu.......si daca se va produce asta va fi la scara planetara nu local in vreo tara anume...deocamdata suntem invadati de mafioti bolsevici de origine tiganeasca papusariti de niste bancheri din exterior
MDA...
01 Iun 2018

Normal că va fi la scară planetară....eu, glumeam doar :) În privința schimbărilor climaterice (provocate de om ori ba...) asta nu mai e o glumă! Cucuvea...sincer, NU ȘTIU/NU VĂD cum am putea scăpa de ăștia, decât prin violență! Și-au făcut legi pentru ei, se baricadează în spatele Mausoleului zis Casa BOULUI, se deplasează ( ca niște lași, fricoși ce sunt) numai cu înainte/post-mergători, cu sirenă eventual...și, prin tot ceea ce spun/fac, arată nu numai că nu (mai) au mamă, tată, dar că sunt și NEBUNI și CRIMINALI!
ȘI, AȘA CUM BINE
01 Iun 2018

AI OBSERVAT...SUNT SUSȚINUȚI DIN AFARĂ!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2018

pai exact asta am spus eu.....sunt sustinuti din afara pe model Soros..dar ei sustin ca sunt "anti-Soros"..adica au alt "tatuka",au schimbat seful mai nou ..care e noul sef ?
TRADATORI DE TARA
02 Iun 2018

PRINTRE CE-I MAI MARI TRADATORI . SINT OBLIGATI SI BLESTEMATI DIN NASTERE SA CONDUCA LUMEA
Random imageUltimele stiri

loading...