2019-04-21 00:06


Vântu îi atacă pe manifestanții #REZIST: «O adunătură de idioţi, mânați de la spate de niște securiști»

 |  11:52
Vântu îi atacă pe manifestanții #REZIST: «O adunătură de idioţi, mânați de la spate de niște securiști»

Aflat după gratii, Sorin Ovidiu Vântu a lansat, pe Facebook, un atac fără precedent la adresa manifestantilor #REZIST: "Oamenii habar n-aveau de ce sunt acolo, habar n-aveau să vorbească, habar n-aveau să gândească".

"Cu ocazia manifestărilor de stradă, câțiva dintre manifestanți au fost întrebați de către un reporter de la știri care este motivul protestelor lor.

Răspunsurile celor intervievați au fost de natură să-mi provoace o stare de reală mâhnire. Oamenii habar n-aveau de ce sunt acolo, habar n-aveau să vorbească, habar n-aveau să gândească.

O adunătură de idioți, mânați de la spate de niște securiști care nu îi pot decât decredibiliza pe primii și ridicați în slăvi de propaganda pro-americană.", scrie SOV pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-11

TAGURI: vantu, #rezist, idioti, securisti, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
11 Dec 2017

A iesit Vantu din Puscarie? Daca da, pentru cat timp? Ce e cu noi in strada? Noi ne aparam statul, domnule, de colaboratorii dumitale: Tariceanu, Dragnea,Hrebenciuc, etc., care cauta acum sa te albeasca, sa te curete si sa te usuce, ca sa continuati jaful! Dar n-o sa reusiti. Nu ti-a prea priit la mititica? Nu-i nimic. O sa te obisnuiesti si cu asta. Mai ales cand o sa-i ai si pre dansii prin preajma. Asa sa va ajute Dumnezeu!
UN ING. NREDUMERIT
11 Dec 2017

Daca existau pe piata AKM-urile obisnuite in instructiile militare ,de odinioara, eram primul care te-ar fi impuscat.Ca sa-ti arat ca nu ma mana nimeni de la spate.Doar pe tine, te mana de la spate, insotitorul de carucior.
@ CUCUVEAUA....
11 Dec 2017

E SINGURA DATA CAND SUNT DE ACORD CU SOV .. ..O ADUNĂTURĂ DE IDIOȚI SI OLIGROFENI CE AU STUDII LA ASA ZISELE FACULTĂȚI.. .PARTICULARE ...ADICA DIPLOME CUMPARATE ...DE NISTE AVORTONI
Random imageUltimele stiri


STARBAG