2017-01-18 22:21

DEZVALUIRI


Vasile Avram, „omul de nădejde” al lui Mircea Sandu

 |  19:24
Vasile Avram, „omul de nădejde” al lui Mircea Sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost audiat, ieri, în dosarul fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti.

Sandu a declarat că a colaborat foarte bine în ultimii trei ani cu Avram. „Am apreciat capacitatea sa managerială şi de administrator - a participat în proporţie foarte mare la obţinerea dreptului de a semna Convenţia cu UEFA pentru dezvoltarea arbitrajului. L-am considerat un om de nădejde”, a spus Mircea Sandu despre Vasile Avram. Sandu a adăugat că nu ştie cine l-a delegat pe Avram pentru meciul de la Târgu-Mureş, însă preşedintele sau secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) aveau competenţa să-l delege.

În legătură cu Sorin Ţerbea, Mircea Sandu a spus că-l cunoaşte ca membru al Comitetului Executiv şi ca reprezentant al fotbalului în sală. „Noi ne întâlneam la şedinţele Comitetului Executiv lunar sau ori de câte ori era nevoie, dar nu pot spune că aveam intimităţi”, a adăugat preşedintele FRF.

Sandu a mai spus că nu toate meciurile de fotbal sunt supervizate, însă circa 80% au avut acest regim, LPF fiind cea care desemnează supervizorii şi ce meciuri sunt supervizate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image