2019-01-22 04:19


Vedeta NBA Mario Bennett, bătută de bodyguarzii Clubului Bamboo, la concertul lui Ja Rule

 |  20:20
Vedeta NBA Mario Bennett, bătută de bodyguarzii Clubului Bamboo, la concertul lui Ja Rule

Sportivulamerican legitimat la CSM Bucureşti, Mario Marcell Bennett, spune că a fostbătut în noaptea de sâmbătă spre duminică de bodyguarzii Clubului Bamboo, întimpul concertului lui Ja Rule, care l-a recunoscut şi l-a invitat pe scenă.

Baschetbalistulamerican Mario Bennett a povestit cum s-a întâmplat incidentul. "Am fostrecunoscut de Ja Rule şi invitat alături de el pe scenă. Atunci, şasebodyguarzi de la club au sărit la mine şi m-au lovit", a spus sportivul.

Ela fost trasportat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Bucureşti,unde a fost internat în secţia de neurologie, având traumatism cranio-cerebralminor. "Bărbatul avea mai multe plăgi la cap şi un traumatismcranio-cerebral nivel 1. El şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente. Afost internat în secţia de neurologie, iar dimineaţă a plecat", a declaratagenţiei Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă"Floreasca", Bogdan Opriţa. Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei auspus pentru Mediafax că nu au primit nici o plângere în acest caz.

Sportivulamerican, în vârstă de 38 ani, a evoluat patru sezoane în campionatul americande baschet pentru profesionişti, NBA. A jucat la echipe puternice, precumPhoenix Suns, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, dar şi la Los AngelesClippers. După NBA, el a ajuns în Europa pentru a-şi face un nume, jucând primadată la Montpellier. S-a întors în Franţa, la Paris Basket Racing, după ce aactivat o perioadă la echipa filipineză . După câteva meciuri jucateîn campionatul Rusiei, dar şi în Iordania, s-a întors în Franţa, iar în 2007 aluat o pauză din cauza unei fracturi la metatarsiene. În final a ajuns înRomânia, în prezent fiind legitimat la CSM Bucureşti.

Celebravedetă a hip-hop-ului american, Ja Rule, a concertat în Clubul Bamboo dinCapitală, după un recital în localul cu acelaşi nume din Braşov, înainte de a-şiispăşi o condamnare în Statele Unite ale Americii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...