2018-12-19 05:32


Verificări privind abateri disciplinare în cazul eliberării lui Piedone din arest

 |  11:25
Verificări privind abateri disciplinare în cazul eliberării lui Piedone din arest

Inspecţia Judiciară face verificări privind posibile abateri disciplinare în cazul deciziei Curţii de Apel Bucureşti (CAB) de eliberare din arest a lui Cristian Popescu Piedone şi a celor două angajate ale Primăriei Sectorului 4.

"Având în vedere relatările recente din mass-media, Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu, la data de 12 noiembrie 2015, cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul în care Curtea de Apel Bucureşti a instrumentat şi soluţionat, în data de 11.11.2015, cauza având ca obiect măsuri preventive. Lucrarea a fost înregistrată distinct la Direcţia de inspecţie judiciară pentru judecători şi Direcţia de inspecţie judiciară pentru procurori", a precizat IJ, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, „verificările prealabile vor fi efectuate în conformitate cu dispoziţiile articolului 45 alineatele 2, 3 şi 4 litera b din Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată şi ale articolelor 12-19 din Regulamentul privind normele pentru efectuarea lucrărilor de inspecţie de către Inspecţia Judiciară”.

Etapa verificărilor prealabile este premergătoare cercetării disciplinare, competenţa Inspecţiei Judiciare fiind "de a stabili dacă există indiciile săvârşirii de către magistraţi a unei abateri disciplinare şi de a se pronunţa după caz, în funcţie de rezultatul verificărilor". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12

TAGURI: verificare, abatere, disciplinara, elibereaza, piedone, arest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
12 Noi 2015

Cica face cercetari,ce cercetari bai animalelor cand mafia a actionat pe fata si acest judecator constantinescu trebuie arestat pe loc ,acest animal a sfidat mortii si ce 100.000 de romani care au iesit in tara impotriva politicienilor si a mafiei din justitie.cat de ordinar poti sa fii sa iei spaga si sa eliberezi un asemenea monstru ca acest primar din cauza carora au murit 53 de tineri si vor mai muri in continuare.pai daca sunt arsi pe o mare suprafata a corpului nu mai scapa ,medicii in cardasenie cu politicul ascund mortii ,dau cate 2-3pe zi.
HAZNAUA COMUNA
12 Noi 2015

Atita scandal pentru un ospatar tigan mafiot , care a luat carnetul conducere toate gradele in timp de 2 ore , la fabrica carnete conducere din Pitesti a ministrului doctor rezervele statului .
Random imageUltimele stiri


loading...