2018-09-23 17:29


Vești proaste pentru Cristian BOUREANU și iubita lui. Ce au decis procurorii în cazul lor

 |  11:19
Vești proaste pentru Cristian BOUREANU și iubita lui. Ce au decis procurorii în cazul lor

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un polițist rutier.

În același dosar, a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă, informează Agerpres.

Pe 9 iunie, în jurul orei o1.30, mașina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe bd. Aviatorilor din Capitală.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

Potrivit Parchetului, fiind audiată în calitate de martor, la datele de 9 iunie și 6 iulie, prietena lui Boureanu a făcut afirmații mincinoase și a creat o situație favorabilă fostului deputat.

Astfel, declarația din data de 6 iulie este în contradicție cu cea anterioară și cu probatoriul administrat în dosar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

TAGURI: boureanu, laura dinca, iubita, procuror, judecata, ultraj, marturie mincinoasa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GARFIELD
20 Iul 2017

La puscarie cu betivul si depravatul.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...