2019-01-23 17:57


Vicepreşedintele CJ Argeş, internat în stare de şoc după ce mama sa a reclamat un viol

 |  20:18
Vicepreşedintele CJ Argeş, internat în stare de şoc după ce mama sa a reclamat un viol

Poliţistiiargeşeni anchetează un caz de tâlhărie, violare de domiciliu şi posibil viol încazul unei femei în vârstă de 77 de ani din localitatea Izvoru, mama unuiadintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache.

Potrivitreprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Maria Costache,femeia de 77 de ani, care locuieşte singură în comuna argeşeană Izvoru, a reclamatiniţial că a fost tâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei,iar ulterior le-a spus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol. “Victimaeste puţin confuză, dată fiind vârsta înaintată. Femeia care a reclamat că afost victima acestor infracţiuni a fost condusă la SML pentru confirmareaviolului, iar din primele cercetări aceasta nu prezintă urme de violenţă pecorp. Vineri, la ora 22.00, a sunat la Poliţia Izvoru reclamând că cineva aintrat în casa dânsei şi i-a furat banii din portofel, iar ulterior a declaratpoliţiştilor că a fost şi victima unui viol. Urmează ca examinarea medicală săconfirme sau nu infracţiunea de viol. Ancheta este în plină desfăşurare şi s-aformat un cerc de suspecţi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş,comisarul Dănuţ Dinu.

Poliţiştiiargeşeni au stabilit că bărbatul reclamat că a tâlhărit-o şi violat-o pe mamavicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a comis infracţiunile laaproximativ o oră după ce a mai încercat să intre o dată în locuinţa femeii şia spart un geam, aceasta dând telefon la poliţie. Iniţial, la Postul de Poliţiedin Izvoru a fost primit un telefon de la mama vicepreşedintelui CJ Argeş carereclama că o persoană necunoscută a încercat să intre în casa ei. După ce amers la locuinţa acesteia şi a verificat casa şi împrejurimile, poliţistul aplecat la Postul de Poliţie pentru a-şi lua un coleg, jandarm. Între timp,potrivit poliţiştilor, bărbatul suspect s-a întors la locuinţa femeii, iaraceasta a reclamat că a fost tâlhărită şi violată. Poliţiştii nu au,deocamdată, concluzia finală în ceea ce priveşte violul.

Sursedin rândul anchetatorilor au precizat că femeia a fost supusă unui examenmedical, iar rezultatele preliminare arată că aceasta ar fi putut fi victimaunui act sexual prin constrângere. Dacă va fi identificat şi prins, autorulinfracţiunilor riscă între trei şi zece ani pentru violare de domiciliu şi violşi între şapte şi 20 de ani pentru tâlhărie în formă agravantă.

MariaCostache este mama unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş,Florea Costache, ales din partea PSD. Acesta a suferit un şoc la aflarea veştiişi, pe fondul unor probleme medicale mai vechi, sâmbătă seara a intrat în comă,fiind necesară transportarea sa la un spital din Bucureşti unde primeşteîngrijiri de specialitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...