2019-01-23 06:02


Victor Babiuc beneficiază de un regim de detenţie deschis

 |  11:00
Victor Babiuc beneficiază de un regim de detenţie deschis

Cererea fostului ministru al MApN, Victor Babiuc, de a beneficia de un regim de detenţie deschis, a fost admisă de către Judecătoria Sectorului 5. Victor Babiuc va putea ieşi între opt şi 14 ore zilnic din închisoare la muncă sau pentru a presta diverse activităţi stabilite de penitenciar. Decizia este definitivă.

Victor Babiuc a avut parte de o decizie favorabilă din partea instanţei, în schimb, cereri identice depuse de George Becali şi Dumitru Cioflină, condamnaţi în acelaşi dosar, au fost respinse marţi de Judecătoria Sectorului 5.

Victor Babiuc a fost condamnat la doi ani închisoare în dosarul schimbului de terenuri dintre George Becali şi MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată.

Potrivit DNA, în perioada 1996 - 1999, în calitate de administrator al terenurilor domeniului proprietate publică a statului din zona Voluntari (fosta Fermă Roşia), MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu George Becali, suprafaţa totală cedată acestuia în urma celor două schimburi fiind de 28,89 ha teren arabil intravilan, schimburi ce au avut drept consecinţă prejudicierea statului român cu suma totală de aproximativ 900.000 de dolari.

Dumitru Cioflină şi Victor Babiuc, uzând de prerogativele funcţiilor de conducere pe care le deţineau în cadrul MApN, au aprobat schimburile de terenuri dintre Armată şi George Becali cu încălcarea dispoziţiilor legale ce reglementează proprietatea publică şi circulaţia juridică a terenurilor, în defavoarea statului, potrivit DNA, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12
Citeste si:
Becali nu va beneficia de un regim de detenţie deschis
Gigi Becali vrea să fie liber marţi, de ziua lui
UPDATE. Gigi Becali rămâne în închisoare. Cererea de contopire a pedepselor se va judeca pe 27 iunie

TAGURI: victor, babiuc, regim, detentie, deschis, DNA, MApN
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISPAS
13 Iul 2013

TOTI ROMANI SUNT PROSTI CA NU SE UNESC SI SUNT ''DESTEPTI CA SUNT SCLAVI''.VICTOR BABIUC UN BANDIT ACTIV AL MAFIEI. LA FEL CA TOATE INSTITUTIILE PENALE. BRAVO LOR CA PROSTIMEA INDOCTRINATA PUTE DE PROSTIE SI LE PLACE SCLAVIA. TOATA MEDIA ESTE PARTE A MAFIEI INSTITUTIONALE.
Random imageUltimele stiri

loading...