2017-01-18 10:25

DEZVALUIRI


Victor Ponta, sex cu minore. AUDIO!

 |  21:00
Victor Ponta, sex cu minore. AUDIO!

Informaţia vine la trei ani de la deschiderea celebrului dosar legat de implicarea unor membri marcanţi ai PSD într-o reţea internaţională de prostituţie. Un martor-cheie din acel dosar, în persoana uneia dintre fetele interceptate atunci, face acum dezvăluiri care ar putea arunca în aer Opoziţia. Într-un interviu dat în exclusivitate ziarului „Puterea“, aceasta vorbeşte despre relaţia ei amoroasă cu Victor Ponta. La vremea respectivă (vara lui 2008) fata avea 17 ani şi era plătită pentru prestaţii atât de actualul lider PSD, cât şi de Robert Negoiţă, proprietarul lanţului hotelier unde s-ar fi consumat o parte dintre aceste întâlniri. Cel puţin acestea sunt declaraţiile fetei, pe care procurorii au considerat-o atunci victimă a traficului de persoane, dar pe care au “omis” să o mai audieze într-un cadru oficial.

Toată povestea a început în urmă cu aproape două săptămâni, când pe adresa ziarului „Puterea“ au venit o serie de materiale audio-video reprezentând mărturiile acestei fete. Evident că a apărut scenariul că cineva ar fi putut truca măcar o parte din aceste probe, pentru a lovi în principalul lider al Opoziţiei. Din acest motiv, o echipă de jurnalişti ai „Puterea“ s-a ocupat de documentarea amănunţită a acestui caz, în aşa fel încât acum putem să spunem cititorilor noştri următoarele: fata cu pricina chiar există, era minoră la momentul presupusei relaţii cu Victor Ponta, a fost interceptată în acel dosar şi vorbeşte în exclusivitate pentru un ziar din România despre cum au decurs întâlnirile sale cu greii din PSD. O primă parte a acestor interviuri puteţi găsi pe site-ul nostru, www.puterea.ro, sub forma unui fişier audio. Pentru a-i proteja identitatea acesteia din urmă, care între timp a renunţat la practicile reprobabile şi a încercat să-şi schimbe viaţa, o vom denumi în continuare Domnişoara X.

D-ra Xrelaţie cu Ponta, aventură cu Bănicioiu

Din confesiunile fetei cu pricina se trage concluzia că aceasta a avut nu doar o aventură cu Victor Ponta, ci chiar o relaţie. Şeful de la PSD i-ar fi fost prezentat de către Robert Negoiţă, cel care o cunoştea de mai multă vreme pe Domnişoara X. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, şoferul său. După câteva întâlniri mi-am dat seama că era altcineva dar am continuat prin a  vorbi cu el cu acelaşi prenume”.  Aceasta povesteşte că l-ar fi cunoscut pe Ponta la sfârşitul lunii iulie 2008, că ar fi avut relaţii sexuale, că ar fi plătit-o de fiecare dată cu 100 de euro şi că ar fi primit chiar cadou de la acesta un telefon mobil. Din punctul ei de vedere, între ei s-ar fi legat o relaţie.

Dar tot pe filiera proxeneţi-Robert Negoiţă ea a ajuns să cunoască şi alţi PSD-işti. Cu unul dintre aceştia, Nicolae Bănicioiu, s-ar fi întâlnit la Constanţa, în vara aceluiaşi an 2008, la un concurs de Miss TSD. Acesta din urmă ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Domnişoara X, însă nu a plătit acele favoruri. Pentru el nu a mai plătit nici Robert Negoiţă, fapt ce ar fi generat o serie de tensiuni pe această temă. În cele ce urmează găsiţi o parte a interviului dat de Domnişoara X, a cărui formă audio integralăapare pe www.puterea.ro.

Invitaţie la Parchet, făcută pierdută pe drum

Domnişoara X, personajul care povesteşte toate aceste amănunte intime legate de Victor Ponta, ne-a mai declarat că a primit şi o citaţie pentru a da declaraţii la Parchet. Însă de atunci, nimeni nu a mai căutat-o. Cum de mers la procurori i-a fost frică s-o facă, a ascuns citaţia departe de ochii familiei şi prietenilor şi a aşteptat. “Din fericire, nimeni nu mi-a mai zis să merg la declaraţii. Am bănuit că probabil s-a închis dosarul. Ceea ce vroiam eu era să nu mă afle colegii, părinţii, rudele. Îmi pare rău pentru ce am făcut şi sper să nu mai ajung vreodată să fac aşa ceva. Eram venită în Bucureşti, fără bani şi ceea ce-mi dădeau ei m-a ajutat”, povesteşte Domnişoara X.

Ceea ce nu ştia aceasta la vremea respectivă era că procurorii DIICOT care au instrumentat dosarul au considerat-o victimă a traficului de persoane. Motivul: vârsta pe care aceasta o avea. La momentul în care ea susţinea că era plătită de Victor Ponta, Domnişoara X avea 17 ani şi câteva luni. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care nu ar fi putut pleca împreună cu el într-o vacanţă în Spania. Aceasta nu ar fi fost tratată ca un martor sau inculpat, ci ca o victimă a celor ce au abuzat de încrederea sa. În cazul lui Victor Ponta, dacă cele spuse de fată ar fi reale, încadrarea ar putea fi de la 3 la 15 ani. Motivul: sex cu un minor,  pentru care s-au plătit diverse sume de bani. Ziarul „Puterea“ vă prezintă astăzi un prim episod din acest scandal sexual, ce ar putea avea urmări majore în politica românească.

Top-modele şi fetiţe pentru partid

Scandalul damelor de companie livrate lui Robert Negoiţă de o aşa-zisă companie de modeling a izbucnit la mijlocul anului 2010, iar proxeneţii au ajuns în faţa judecătorilor în luna noiembrie a aceluiaşi an. În total, patru persoane au compărut în instanţă, aceştia fiind acuzaţi că au plasat peste 80 de fotomodele ca prostituate de lux în România, Italia sau Austria. Cei patru, Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu, au încasat de pe urma serviciilor oferite de fete peste 100.000 de euro. În dosar apare ca martor, respectiv client al fetelor, şi Robert Negoiţă, patronul celui mai luxos hotel din România, Rin Grand Hotel. Totodată, DIICOT consemnează faptul că „inculpatul Costan Relu Cornel este cel care i-a făcut cunoştinţă lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin, cu reprezentanţii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) şi poate chiar şi cu reprezentanţii TVR 2, Răzvan Nicolescu - director general - şi Ştefan Stănescu - producător de emisiuni”, cu toţii bănuiţi a fi întreţinut relaţii cu fetele livrate de agenţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-01

Mai multe imagini:
Victor Ponta, sex cu minore. AUDIO!
zoom

TAGURI: victor ponta, robert negoitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

O DIVERSIUNE.
24 Noi 2011

O mizerie marca Gusa. Mai greu de inteles este imp licarea celor de la "Pute rea" in jocul lui Geoana si al echipei sale de zgo mote.
ELENA
24 Noi 2011

Ma cheama Elena si am inc eput relatia cu Basescu l a 12 ani. Facea sex cu mi ne pe fata, pe spate, pe burta. Depun oricand mart urie. Am ajuns sa conduc Ministerul Turismului pen tru ca nu l-am acuzat de viol. Surioara mea mai mi ca, Domnisoara X, i-a cer ut lui Victor Ponta sa aj unga si ea macar ministra Vuitton pentru o partida de sex. Pentru ca nu a r eusit acum face scandal. Dar nu va primi nici sex nici minister.
LK
24 Noi 2011

hai ma vezi de treaba mai ziarule... e o murdarie ..se vede de la o posta.. mi se falfaie de ponta s i toti puliticienii ,dar e o facatura ordinara... vedeti-va ma de treaba c a sunteti penibili... zia ru lu vanghelie...
PAUL
24 Noi 2011

Din moment ce nu are nimi c cu care sa il acuze, in venteaza lucruri la care te crucesti. PDL se razbu na pe Victor Ponta, cu ce poate, adica cu prosti, pentru ca PSD vrea suspen darea lui Traian Basescu, pentru ca demasca hotiil e lui Blejnar si pentru c a l-a exclus pe Geoana, c alul troian al lui Basesc u in PSD. Nimic mai penib il. O prostie reala ar fi ca cineva sa ii creada.
ILEANA
24 Noi 2011

Este o facatura a sistemu lui corupt al celor de la PD-L, care vor sa se raz bune pe Victor Ponta, pen tru ca a anuntat ca va in itia procedura de suspend are a lui Basescu, dar si pentru ca demasca hotiil e lui Blejnar si pentru c a l-a exclus pe Geoana, c alul troian al lui Basesc u in PSD.
SIMONA
24 Noi 2011

:)))Ha, ha. Cine este pro stu care ar crede asa cev a? Oricine poate sa vina sa spuna ca a facut sex c u nu stiu ce persoana pub lica, sa declare ce vrea.
POPESCU
25 Noi 2011

Se vede ca mistificarea e ste la mintea lui Basescu . Cu ce poti sa ataci un incoruptibil? Cu povesti de adormit copii.
ALIN
25 Noi 2011

Sisatemul corupt portocal iu se razbuna pe Ponta p entru ca l-a exclus pe Geoana , calul troian al lui Basescu in PSD , pen tru ca vrea sa-l suspend e pe Basescu , pentru c a demasca hotiile lui Bl ejnar. Se vede clar ca e o facatura .
MEGA DEATH
25 Noi 2011

"Totul a inceput acum dou a saptamani, cand la adre sa redactiei au inceput s a vina materiale..." NO SHEEET!!!! Inteleg limit ele voastre jurnalistice, dar macar aveti bunul-si mt de a nu ne insulta pe noi, cititorii. Este evid ent ca a venit un tip imb racat in costum, cu o ser vieta, care v-a cerut sa scrieti acest articol. Pr obabil tot el v-a adus si "prostituata minora"si v oi v-ati gandit sa-l lega ti de subiectul din 2010 Teapa...e prea prost scr is si prea evidenta facat ura...Altfel, povestea e frumoasa:)
KIDOS
25 Noi 2011

Exact Popescu..cine dracu il crede pe chior ???..e ste la mintea cocosului c a este facatura lui Bases cu..
IRINA SABAU
25 Noi 2011

Cine poate sa creada o as emenea facatura? Si totul vine dupa ce s-a anuntat ca urmeaza ca Opozitia s a initieze suspendarea ma rinarului de la Cotroceni ...bate la ochii d-nule B asescu. Se pare ca va e t eama ca urmati dvs dupa d -nul Geoana, o alta mario neta de-a dvs, dar e o vo rba care spune ca de ce t i-e frica nu scapi.
DENIS
25 Noi 2011

O mizerie marca Basescu ! Nici un copil de gradi nita nu ar crede asa ceva , astia au mintea bolna va rau de tot.
ANDREI ANDRONE
25 Noi 2011

Poti sa faci astfel de ma nipulari ieftine sub form a de articol? Si crede ci neva dintre cei care cite sc? Saracii PDL-isti. Nu stiu ce sa mai faca si e i. Au scazut in sondaje d ramatic, mai au putin si ies din calculele sondaje lor. Ce marturie e asta? Domnisoara X e o prostit uata minora, care vrea si ea sa- si faca niste cli enti. PDL a venit, i-a pu s niste bani in cont ca s a spuna niste minciuni si i-a promis si niste clie nti. Asa se fac afaceri m ai nou.
DAN DIACONESCU
25 Noi 2011

Si eu m-am futtut cu neva sta lui Basescu, I-am dat un telefon cadou care st ii era al lui bunica avea si o poza cu ea, lui doa mna basescu i-am dat si m uuie. hihihi ce parodie d e inregistrare, cica vict or ponta, vrajeli,minciun i, nici vorba de asa ceva .
DAN
25 Noi 2011

CUM SE DESFASOARA POSTACI I PSD :))))))
MIHAI
25 Noi 2011

trebuie sa fi cel putin i diot sa postezi comentari i sub nume diferit unul d upa altul , adica au intr at sa comenteze doar cei de partea d-lui ponta, ha i sa fim seriosi pic de t actica n-aveti
BOBY
25 Noi 2011

Poanta violatorul de mino re vrea sa ajunga presedi nte !
CRISTI
25 Noi 2011

Da e foarte evident ca su nt doar comentariile celo r de la PSD :))
DANTHEMAN
25 Noi 2011

Iar basescu ba? Tot ce se intampla in tara asta e vina lu`baselu?! Pana la urma ce mare lucru (asa g reu de crezut) e ca omul mai dadea "sub codita" di n cand in cand?In 2008 er a omul liber si fara obli gatii si mai belea si el cate o steoarfa din asta. ....mare lucru
GUGU
25 Noi 2011

ce e atat de greu de crez ut ca victoras face sex?. ..cu cine sa faca cu nego ita? ca nevasta sa e luat a doar pt ascensiunea in partid..in plus e saraca asa molatica si inerta in cat e greu si pentru vict oras ..daca era nea nelu mai ziceam sa fim circums pecti ca el pare fidel do amnei nina...dar asa?...b ravo victoras! as o sa te vada si pe tine lumea ma tur @))
GIGI DURU
25 Noi 2011

PUTEREA nu e ziarul motan ului felix, aliat in USL cu ponta? hahahahahha
NELU
25 Noi 2011

Pe Ponta și pe Antonescu îi doare undeva de pres ă și de ziariștii din România. Ei se servesc d e presă și televiziune numai în scopul de a-ș i îmbunătății imagini le lor în fața electora tului. Faptul că n-au ve nit la Comisia PETI care a analizat presiunile fă cute de guvernarea băsis tă împotriva ziariștil or de bună credintă, de și aceasta se desfasura chiar la București, gân dindu-mă chiar la faptul că poate Ponta era antr enat într-o nouă partid ă de sex, este încă o dovadă a nesimțirii lo r față de români. Ei i-au împartit deja viit oarele posturi de președ inte al țării si prim-m inistru pe baza sondajelo r făcute până acum și asteaptă si chiar se gr ăbesc să dărâme triou l Băsescu-Udrea-Boc pent ru a veni ei la ciolan. I n ce privește declarați ile lor de îmbunătăți re a vieții românilor s unt numai articulații de clarative de efect pentru a prostii categoria celo r mulți de tip gură cas că pe care ei se bazeaz la viitoarele alegeri. Noi românii trecem acum printr-o criză material ă și morală fără pre cedent și am fi în star e să facem orice pentru a scăpa de guvernarea b sistă însa din păcate , la alegeri, o bună par te dintre noi nu analiză m persoanele care se prez intă în fata electoratu lui decât prin prisma pa rtidului din care acești a fac parte. Acest lucru a dus și va duce, dacă nu ne corectăm, la acel ași rezultat ca până a cum, respectiv de a alege în fruntea tării indiv izi care nu ne reprezint interesele, indivizi ca re vor urma, într-un fel sau altul, aceiași cale de sfidare a românului de rând și repetarea ac țiunilor lor în vederea îmbogatirii fără efor t și pe căi necinstite a acestora. Credeți că Ponta si Antonescu se dau de ceasul morții pentru români ? Nicidecum, ei vor putere pentru a fura mai mult decât fură acu m gașca lui Basescu. Aț i văzut ce tărăboi au făcut în Parlament în legătură cu Geoană. Ei se temeau și încă se tem că Geoană ar putea să ajungă președinte interimar la Cotroceni ce ea ce le-ar strica aranja mentele lor inițiale. Ac esta este adevărul în l egătură cu debarcarea l ui Geoană. In ceea ce p rivește partidele de sex ale lui Ponta cu o serie de domnișoare minore pr ezentate lui de către co doșul proxenet Robert Ne goiță trebuie să vă s pun că acesta a făcut s ex nu numai cu acele mino re ci și cu propria sa s ervitoare pe care a angaj at-o pentru copilul său, relație cunoscută și de Daciana, soția lui. Este adevărat că tână r fiind, Ponta nu a rezis tat tentației de a avea relații sexuale și cu a lte femei, deși nu pare sau poate că nu afișeaz ă a fi un bărbat vulcan ic. Cu toate acestea, fap tul că este președintel e celui mai mare partid p olitic din România, ar f i trebuit să-și înfrâ ngă poftele sexuale în afara alcovului familial și să afișeze o atitud ine corespunzătoare așa cum îi stă bine unui a devărat lider. La aleger i, să vă gândiți de zece ori înainte de a pu ne ștampila pe numele ac estor așa-zișisalvatori ai Romăniei sau a altor a din categoria lor. Să vă gândiți nu la part idul din care ei fac part e ci la ceea ce ei au fă cut efectiv pentru voi.
NELU
25 Noi 2011

Pe Ponta și pe Antonescu îi doare undeva de pres ă și de ziariștii din România. Ei se servesc d e presă și televiziune numai în scopul de a-ș i îmbunătății imagini le lor în fața electora tului. Faptul că n-au ve nit la Comisia PETI care a analizat presiunile fă cute de guvernarea băsis tă împotriva ziariștil or de bună credintă, de și aceasta se desfasura chiar la București, gân dindu-mă chiar la faptul că poate Ponta era antr enat într-o nouă partid ă de sex, este încă o dovadă a nesimțirii lo r față de români. Ei i-au împartit deja viit oarele posturi de președ inte al țării si prim-m inistru pe baza sondajelo r făcute până acum și asteaptă si chiar se gr ăbesc să dărâme triou l Băsescu-Udrea-Boc pent ru a veni ei la ciolan. I n ce privește declarați ile lor de îmbunătăți re a vieții românilor s unt numai articulații de clarative de efect pentru a prostii categoria celo r mulți de tip gură cas că pe care ei se bazeaz la viitoarele alegeri. Noi românii trecem acum printr-o criză material ă și morală fără pre cedent și am fi în star e să facem orice pentru a scăpa de guvernarea b sistă însa din păcate , la alegeri, o bună par te dintre noi nu analiză m persoanele care se prez intă în fata electoratu lui decât prin prisma pa rtidului din care acești a fac parte. Acest lucru a dus și va duce, dacă nu ne corectăm, la acel ași rezultat ca până a cum, respectiv de a alege în fruntea tării indiv izi care nu ne reprezint interesele, indivizi ca re vor urma, într-un fel sau altul, aceiași cale de sfidare a românului de rând și repetarea ac țiunilor lor în vederea îmbogatirii fără efor t și pe căi necinstite a acestora. Credeți că Ponta si Antonescu se dau de ceasul morții pentru români ? Nicidecum, ei vor putere pentru a fura mai mult decât fură acu m gașca lui Basescu. Aț i văzut ce tărăboi au făcut în Parlament în legătură cu Geoană. Ei se temeau și încă se tem că Geoană ar putea să ajungă președinte interimar la Cotroceni ce ea ce le-ar strica aranja mentele lor inițiale. Ac esta este adevărul în l egătură cu debarcarea l ui Geoană. In ceea ce p rivește partidele de sex ale lui Ponta cu o serie de domnișoare minore pr ezentate lui de către co doșul proxenet Robert Ne goiță trebuie să vă s pun că acesta a făcut s ex nu numai cu acele mino re ci și cu propria sa s ervitoare pe care a angaj at-o pentru copilul său, relație cunoscută și de Daciana, soția lui. Este adevărat că tână r fiind, Ponta nu a rezis tat tentației de a avea relații sexuale și cu a lte femei, deși nu pare sau poate că nu afișeaz ă a fi un bărbat vulcan ic. Cu toate acestea, fap tul că este președintel e celui mai mare partid p olitic din România, ar f i trebuit să-și înfrâ ngă poftele sexuale în afara alcovului familial și să afișeze o atitud ine corespunzătoare așa cum îi stă bine unui a devărat lider. La aleger i, să vă gândiți de zece ori înainte de a pu ne ștampila pe numele ac estor așa-zișisalvatori ai Romăniei sau a altor a din categoria lor. Să vă gândiți nu la part idul din care ei fac part e ci la ceea ce ei au fă cut efectiv pentru voi.
ANONIM
25 Noi 2011

De ce cred oamenii astia ca-i o facatura. Ei ignor a raul.Stirea e de anul t recut pe ziarul on line e xploziv news.Mai cautati si prin alte ziare cu dat e de anul trecut.Nu e ire al este real si cu varf a scutit.Cel care da in vil eag e de-al lor.El si spu ne ca Ponta nu a pastrat discretia in grup, a inca lcat regulamentul prin li psa lui de conduita si at itudine.Ei l-au momit, nu fiti naivi. Cand faci al te reguli intr-un grup ca asta esti umilit, margin alizat si chiar lichidat.
VALENTIN
25 Noi 2011

In ceea ce privește part idele de sex ale lui Pont a cu o serie de domnișoa re minore prezentate lui de către codoșul proxen et Robert Negoiță trebu ie să vă spun că acest a a făcut sex nu numai c u acele minore ci și cu propria sa servitoare pe care a angajat-o pentru c opilul său, relație cun oscută și de Daciana, soția lui. Este adevăra t că tânăr fiind, Pont a nu a rezistat tentație i de a avea relații sexu ale și cu alte femei, de și nu pare sau poate că nu afișează a fi un b rbat vulcanic. Cu toate acestea, faptul că este președintele celui mai m are partid politic din Ro mânia, ar fi trebuit să -și înfrângă poftele sexuale în afara alcovul ui familial și să afiș eze o atitudine corespunz ătoare așa cum îi stă bine unui adevărat lide r.
WOW
25 Noi 2011

Hihihi, ce mai sar pontan estii in apararea nepretu itului lor pitpalac. De p arca n-ar avea si el voie sa-i mai zica, din cand in cand, Dacianei, ca ple aca in delegatie... cu o minora :D Sigur i-a invat at bunicutza pe pesedei s a bloggareasca, or fi avu t parte si de vreun train ing cu aia de la Siveco, sa mai ia si ei niste par ale, ca mor de foame sara cii. :D Ori i-o fi dus P oanta in vreo tabara de " team building" cu minore ca sa le arate cum se com pleteaza un formular pe n et cu degetul mijlociu? C a alea tinere se pricep, iar aia mai batraiori chi ar au nevoie de degetzelu l cu pricina :D Nu mai sa riti asa, ca pute rau...
ARBITRU
25 Noi 2011

Daca numele fetei apare i n dosarul cu minore,chest ia e reala si grava.
DAN
25 Noi 2011

Copilotul Ponta este un p apa lapte care nu ar pute a satisface o femeie dec t dacă ar plăti-o. Eu pun pariu ca acest mongol oid are inclinatie pt min ore. Doar e un imatur si el. Îmi pare rău de Dac iana ca mai sta cu asta c are o ia si el prin batis ta de la NUS
ILICI
25 Noi 2011

HAI PUPINCURISTII CELOR D IN psd ,FACETI SPUME LA G URA,SARITI TOTI SA MANCAT I KAKAT CA NUI ADEVARAT, ORICUM TOT UN CARLAN FARA MINTE ESTE,HA,HA,HA,CE C ONDUCATOR AVETI,---VIOLAT OR DE MINORE----HA,HA,HA, CIOCU MIIIIC
PUDICUL
25 Noi 2011

Am crezut ca-i Daciana, A vea jos la fel si blana, Negoita-a zis ca-i muta S i vrea numai sa se f...a! 18 ani de-a implinit Un Blackberry a primit, Cu f oto cu alta fita , C u ne vasta sogorita! Sa vada d e buna seama , Ca s-acasa eu am blana!
BASESCU SI BOC
25 Noi 2011

v am dat bani sa scrieti astea-dar mai tineti min te cind tatal socru venea la mine sa l pun pe pont a ministru in relatia cu parlamentul in guvernarea psd-pdl de mafioti?si so tia daciana parlamentar-a stia isi puneau si femeia de servici parlamentar-a ha aha ce mi plac glumele mele timpite
ELENA ROK
25 Noi 2011

cine dracu este ponta de a devenit asa de periculo s . nu cred ca ponta are inclinatii spre dame de c onsum. basescu ar trebui sa-si bage capul in nisip ca strutii pentru ca afa limentat tara nu sa fabri ce dosare si sa urmareasc a cine cu cine mai face s ex.
ALEX
25 Noi 2011

....CE TE FACI DACA EXIST A SI IMAGINI,COLR,UNDE S- A FOLOSIT SI TRANSFOCATOR ...AI IA IAI !!
NM
25 Noi 2011

Mai voi de la "PUTEREA" C HIAR V-ATI DAT CU PUTEREA , am crezut ca sunteti in dependeti,m-am inselat . Am sa mediatizez si la at i cunoscuti si prieteni c um ati decazut si ati FOS T CUMPARATI DE ACEASTA CI UMA ZISA PDL. PUPATII UND EVA ( OBRAZ!?) PE STAPANI I DV.!!!!!!
SUZI
25 Noi 2011

Informatia am citit-o in cursul anului 2009 part ca in Exploziv News., put eti verifica. Se vorbea d e aceiasi legatura cu Neg oita si Banicioiu . N-am crezut la vremea respecti va. Acum cand s-a reincal zit ciorba din alta sursa , inclin sa cred ca e ade varat. De ce a dat telefo n Ponta la autorul artico lului plangandu-se ca e santajat. Dovada, e pe te lefonul mobil al autorulu i.
ALINA
25 Noi 2011

Bai nene da sunteti dusi rau de tot cu pluta!!!!! !!!!!!.........Ce aveti ba pupinbasistilor , pai se vede de la o posta ca e facatura , ati termina t de furat , acum trecet i la barfe??????? Pai oc upati-va de tanti Nuti ca aveti material acolo!
MARIA
25 Noi 2011

Ei hai sa fim seriosi, Ba sescu este mult mai deste pt, il subestimati, nu s- ar deda la asa mici diver siuni. Scandalul exista, afost musamalizat in 2010 , dar iata ca mai ies la iveala si alte aspecte si vor mai iesi. Si iata-l si pe dl procuror care se viseaza presedinte....
PABLO PICASSO
25 Noi 2011

Nu cumva e mincinos si in just! Sunteti baieti dest epti, bravo!
ANTO
25 Noi 2011

Ce bine merge sistemul PS D. Nici nu a aparut bine stirea k iaca... masina b ine unsa a PSD-ului a si luat pozitie pe internet sub forma de commenturi. Sunteti niste jigodii PSD -istilor. PDL tot pe acol o se invarte...
MARIANA
25 Noi 2011

doamne cum e s-a faci sex cu zabalosul de banicior oiu? jalnic scirbos si im putit.
ANDREI ANASTASIU
25 Noi 2011

e f clar din reactiile de mai sus care sint toate ale PSD ca lui Ponta ii e frica si de Basescu si d e ce a facut cu fetele al ea.
APOLLO
25 Noi 2011

in ziarele din ROMANICA n u exista articole interes ante in afara de mari dez valuiri , dezvaluiri ince ndiare gen OTV si alte po tlogarii....oare nu va-ti saturat de aceasta mizer ie????si acei postaci abo nati cu carte de munca nu fac decat sa-si etaleze cunostintele minore de cu ltura ...eu traiesc intr- o tarisoara mica dar civi lizata si aici atitudinea cetateanului civilizat s pune multe....
LAURENTIU
25 Noi 2011

De mai mare plansul cum u n nemernic ce l-a votat p rostimea presedinte, a re curs la astfel de metode de intimidare si denigrar e a adversarilor sai poli tici, doar de frica suspe ndarii. Dar vine ia si zi ua in care va raspunde pe ntru ilegalitatile sale. Cat te v-a mai suporta p amantul, base- bashinos c e ai mintit poporul ? Dac a nu erai intr-o tara cu cei mai multi corupti si cu cei mai numerosi analf abeti, unii din ei fiind la partidul de guvernaman t nu se stie daca mai pri ndeai postul de presedint e , ci din contra ai fi a juns sa stai intr-o celul a cum dealtfel asa meriti .
ILIESCU
25 Noi 2011

Si mai trebuie adaugat ca Nastase este violator de babe, Antonescu criminal ,dragnea drogat, Iliescu manglitor de posete..... ..aceste fapte sunt facut e acum cativa ani in urma ...cred ca acestia toti t rbuie sa fie chemati la p archet...ma lesi cu acest articol si cu domnisoara x...cautati ceva mai ca lumea sa va creada lumea! !
CRINA
25 Noi 2011

Suntem copii de 2 ani?Dc e asha, de ce nu a iesit d-soara X, Y sau Z sa spu na lucrurile astea?Si eu pot spune ca am luat masa cu Putin, dar sa nu imi dau numele.... Hai sa ne trezim la realitate si sa nu mai cadem in capcane de 2 lei
IRINA SABAU
25 Noi 2011

Cine nu e cu noi e impotr iva noastra si trebuie de sfiintat ? Mascariciului de la Cotroceni ii este f rica de suspendare, ca de vine un simplu cetățean , judecabil, nu ca acum, când poate face ABSOLUT ORICE, pentru că are imu nitate totală si ca va d a socoteala in justitie p entru toate ilegalitatile comise. E clar o facatur a a acolitilor portocalii de a-l denigra pe Ponta!
MARIA MARIAN
25 Noi 2011

De mai mare plansul cum u n nemernic ce l-a votat p rostimea presedinte, a aj uns sa recurca la astfel de metode pentru a-si den igra adeversarii politici de frica suspendarii. Ca t te v-a mai suporta pama ntul, base- bashinos ce a i mintit poporul ? Daca n u erai intr-o tara cu cei mai multi corupti si cu cei mai numerosi analfabe ti, mare parte gasindu-i in PD-L ai fi ajuns sa st ai intr-o celula cum deal tfel asa meriti.
GIGI
25 Noi 2011

Santeti penibili unii din tre voi cu aceste informa tii, de ce nu va aruncati pe apa decat sa scoateti asemenea vorbe din gura. Consumati aerul, apa si mancarea degeaba avortati ilor!
ARCANU
25 Noi 2011

aveam o parere mai buna d espre puterea. dar sa aju ngeti ca zero tv nu-mi im aginam. dar cum in romani ca orice este posibil nu ma mai mira nimic.
EU
25 Noi 2011

Oameni buni, tara arde si baba se piaptana. Prosti tuate sunt peste tot in l umea asta nu este un secr et, toti oamenii fac sex chiar si parlamentarii, u nii chiar cu prostituate. ...nici asta nu e un even iment nou. Tipa stie foar te bine ce face si chiar e mandra de lucru asta, p rostitutia trebuie legali zata ca sa nu ne mai dea cu virgula la varsta 17 a ni jumate....... Subiectu l asta e de CANCAN ocupat iva de alte lucruri mai i mportante tara se duce de rapa. Chiar si in condit iile astea eu tot NU VOTE Z gasca lui BASESCU...... . nu au demonstrat ca pot administra banu public i n folosul comunitatii, ci doar in folosul lor..... ..........
VLAD
25 Noi 2011

Ce mare scofala e asta cu minorele? In momentul in care fetele isi incep az i viata sexuala la 13 ani , in medie?
MARIA
25 Noi 2011

Ponta - un derbedeu.
OFENSIVA TINERILOR
25 Noi 2011

Asta voia sa fie Priminis trul Romaniei? Maine afla m cumva ca mergea la curv e cu socruso probabil:))
DANCIUCDINAMO
25 Noi 2011

Ce o sa faca Victor Ponta cand o sa fie prim-minis tru? Sex cu minore.. ca a cestea sa fie sustinatoa rele lui
EMMA DIMA
25 Noi 2011

o stire bomba, MARCA BASE SCU !
ELENA11
25 Noi 2011

eu nu cred k e faktura de -a lui basescu.asta e pon ta:)))
DALIA
25 Noi 2011

Daca este adevarat, mie mi pare sincer rau pt V Ponta! Un exemplu f bun d e politician cu reale cal itati care se rateaza o c ariera de exceptie din ca uza unor vicii, erori stu pidde de viziune politica ! Poate sa se ia de manut a cu M.Geoana in privinta rateurilor!
SUSIE
25 Noi 2011

Daca e adevarat e fff mar e problema,.si cum fara f oc nu iese fum nush ce sa cred da tre sa imputit r au sa faci asa ceva, daca faci
VASILE
26 Noi 2011

Ma prostilor. se vede de la o posta ca-i facatura. Muie Voua!
QUELBORDEL
26 Noi 2011

Indiferent de orice consp irație reală sau imagin ară, un politician nu tr ebuie să se reguleze cu o prostituată minoră. E un semn de iresponsabili tate și de lipsă de car acter. Asta e… N-o fi s ingurul, dar ăsta nu e u n argument…
CONSTANTA
26 Noi 2011

ce va mirati este la a do ua sotie,a trait cu ea ,p e urma si-a parasit sotia si s-a casatorit cu spal acita.el chiuleste mult d in parlament.ori se duce la bruxel la ciocanit,ori la ring hotel la negoita ,care si el traieste cu i ubita lui de acum de la 1 5 (ea).halal tineri pe ma na careia intra tara asta .
ALEXA
26 Noi 2011

Ati inebunit de tot. Nu e ste posibil sa inventati asemenea lucruri. Nu mai aveti rusine sau frica d e Dumnezeu ? Vor plati co pii vostri cand nu va ast eptati. Oameni buni unde este constiinta voastra? Nu luati nimic dupa voi,d e ce atata fuga dupa bani si atata mizerie?
STUPID PEOPLE
26 Noi 2011

Asa popor, asa ...presed inte. Se zice ca cel de s us le popoarelor conducat orii pe care-i merita. Ca t despre... poanta, nu ar e figura pentru ...pipite )))))))))))
GHEO
27 Noi 2011

Adica sa inteleg ca un ma terial video filmat (colo r, apropo si cu martori m ulti) cu Base cand lovest e un copil (mai minor dec at minora X) este foarte fals, si domnu' B demonst reaza pe fata ca "nu a lo vit copilul nici cu pumnu l, nici in fata, nici in stomac (decat cu dosul pa lmei peste gura)..., iar povestioara asta - gata, este proba in dosar ?!? S e vede de la o MAAARE POS TA ca e un subiectel ieft in... poate instrumentat nici macar de Base, ci de vreun agarici de prin PD L, sau mai plauzibil, de vreun omulet de afaceri p e care l-a suparat Ponta ca nu i-o fi dat nu's ce afacere, sau poate numai ca ar promite mai mare se riozitate decat chiorii, curvele si piticii care c onduc acuma auar cantri.. . Deci... lasati vrajelil e astea gen proba filmata nu se demonstreaza, dar declaratia bunaciunii X d a... ca sunteti varza cu carne, Puterea (si la pro priu, si la figurat) !
GHEO
27 Noi 2011

Si mai X-uleasco, in 2008 nu stiai ca ala-i Ponta, si ai aflat prin 2009-20 10... de la TV..., pai ma i fato, io urasc politica si nu-mi place s-o fac, dar pana si eu stiu ca er a persoana publica inca d e pe atunci, si anume pre sedintele organizatiei de tineret parca... si 2 la mana... io, sa fiu in as censiune politica sau nu, sa fiu si decat un vicep rimarel pe la vreo comuna ... apai tu crezi ca m-as culca cu o prostituata ? !?!? Pai nu m-ar recunoas te aia pe strada, nu ar s pune la prietena ei cea m ai buna, iar aia la randu l ei la prietenele din 41 de judete (si apoi in pl en la conferinta internat ionala a tarfelor prezent andu-si portofoliile fiec are) ?!? :)) Si daca EU m -am gandit la asta, ce te face sa crezi ca Ponta, care e mai dishtept decat mine NU s-a gandit ?!? F rumoaso (ca pun pariu ca urata nu esti, as avea si eu o relatie de vreun an cu tine...) tu nu te gan desti ca cei care te-au p us sa faci declaratia ast a, nu au gandit ? decat s a faca un pic de fum si e i ? Ca povestea de baza a re adevar, aia cu negoita , cu minore, cu alti oame ni de afaceri... cu hotel ul... asa este, dar pe ti ne te-a adaugat pe post d e personaj adaugat si int ercalat printre adevaruri , pai ai primit tu, - ca inculpat, victima sau mar tor cheie... tot acelasi regim ai avea - citatie, si nu te-ai dus, si pe u rma s-a pierdut citatia, si nu s-a mai "tinut proc esu' ", si ACUMA, te apuc i tu sa dezgropi rahatzel ul ?!? adica atunci ti-er a frica sa nu afle tata s i matusile ca ti-o tragi normal si oral prin hotel uri, acuma nu-ti mai e ? Sa inteleg ca ai fugit de instanta atunci, iar acu ma tipi in toate ziarele: "mai procurorilor, io su nt aia de nu ma gaseati v oi in 2008... victima... aia mica si minora de 17, 3 ani... ca atunci mi-era frica sa fiu aparata in calitate de victima, dar acuma nu imi mai este fri ca sa fiu acuzata de pros titutie sau de ademenirea de persoane in scopul in tretinerii de relatii sex uale de orice natura in v ederea obtinerii de foloa se materiale, ha ?!? Bai "PUTEREA" lui peste ocean ic inghetat... cum spunea proxenetul de Bote in em isiunea lui de lansare de modele spre o prostituti e de talie internationala si absolut legala... : " Sunteti vvvVARZA !"
DESTEPT
27 Noi 2011

hahaha, ce credeti copii naivi, ca pontica nu s-ar juca cu o papusica???:)) )....hmmm, la cat de infa ntil este dl. LIBELULA... este ceva normal sa cada in plasa lu` NEGOITZA. Br avo Negoitza, i-ai tras-o peste botik lu` nenea IN FANTIL ponta:))) Nu stiat zi ca Negoitza este cu Ge oana???:)))) Singurul car e mai are moaca de presed inte (cat de cat) este Ge oana....ceilalti sunt mai infantili decat el:))).. ..macar acum stim ca Geoa na ii va mazili pe hotzii din PSD, precum Nastase 4 case, hotul cel umflat (MITREA) si toti JEGOSII de hoti de prin toate par tidele.... BASESCU macar, el se mai implica si le mai da peste botik hotilo r din partidul lui...dar cu ponta (la pont) si cu crin-uscat vom asista la dezmatul total al hotilor din PSD si de pretutinde ni...la fel ca pe timpul ZAMBETULUI lui iliescovic i ilici lenin:))))....tre aba voastra...toata ANTEN A 1,2,3, STIE ca ponta a facut afaceri dubioase... dar se trece cu vederea c a sa ajunga alti smecheri la putere si sa mai fure si cei din spatele anten elor:)))) NU MAI FITI NAI VI !!!....ADEVARUL E DINC OLO DE APARENTZE!!!...ori cum vor fura in continuar e toti cei care vor veni la putoare"" Daca suntem desteptzi, ar trebui sa l e cerem GARANTZII SERIOAS E candidatilor la functzi ile in stat gen....contra cte beton prin care sa-i tinem PUTERNIC legatzi de maini si de picioare can d vine vorba sa-si bage c oada"" in "caimacul" stat ului in scopul de a-si in susi foloase necuvenite:) ...dar, din pacate NU sun tem desteptzi!!!:)))...si vom asista, NEPUTINCIOSI , in continuare, la inavu tzirea BESTIILOR din bani i NOSTRI, ai neputinciosi lor:))) ROMANI, NU VA TREZITZI!!! MAI LASATI-NE SA VA FURAM VREO 10000 00 DE ANI :))))))))) L a cat de "desteptzi" sunt em, mai bine stam acasa s i nu mai votam pe NIMENI! !!!!!!!!!!!!:)))))) Sa se voteze HOTZII intre ei, macar asa nu le mai dam g irul nostru- sa NE FURE CU NERUSINARE - bestiilor care fac dint otdeauna asta....Doar cu acest gand se candideaza in tzara asta populata de oameni majoritar NAIVI:)))))
G
27 Noi 2011

Imi pare rau ca am citit un asa articol in aces t ziar pe care il credeam credibil si de bun simt! Il voi evita deacum inco lo!
ANTIPONTA55
27 Noi 2011

nu stiu daca aceasata dom nisoara spune adevarul, d ar este posibil sa fie ad evarat ar trebui iar DNA- ul ar trebui sa se sesize ze. nu se poate asa ceva. manevra ne-manevra, nu m a intereseaza... fiti si voi atenti la ce nivel es te coruptia in tara asta. va dati seama parintii c are au fete si sunt minor e, cred ca tremura inima in ei la citirea acestui articol. mi se pare cutre murator. vai de natia noa stra, unde-am ajuns...
ANDREEA
12 Ian 2012

asta dovedeste cat de miz erabil este Victor POnta. asta vrea sa fie prim-mi nistru. ce jigodie de om
EU
07 Iun 2012

la fata-i place sa se f** a. big up pentru Ponticiu ca stie ce vrea. misto o mule.
GABRIEL
30 Iun 2012

pupistii usl cercetati ma i indeaproape aceste afir matii ca miine poimiine p uteti avea vreuna din fic ele voastre la vreun conc urs de miss si nu stiu da ca o sa va pice bine: sau poate ca da daca devenit i si voi socrii lui ponte l pentru o ora asa cum la descris aceasta fata int implarea cert este insa c a mazare; banicioiu; si n egoitii sint bagati pina in git si e greu de crezu t ca restul au ramas doar spectatori dar cu o ordo nanta de urgenta poate ca acum mickey mouse o rezo lva ca doar a venit la pu tere asa cum a rezolvat s i doctoratul
CETATEAN SECTOR 3
10 Iul 2012

Dl Rupert Negoita nu are cum sa efectueze astfel d e fapte penale precum pro xenetism si prostitutie c u fete aduse din provinci e pe nimic si date la pro dus prin agentia dinsului de fotomodele. In plus, nu uitati ca dl Negoita este primar ales al secto rului 3, deci e o persoa na deosebit de respectabi la.
HENRYK
09 Noi 2012

Super, abia astept si eu sa ajung la Sapte Scari. Am mai avut 2 tenattive, deci am ceva timp de cand ma tot gandesc la el, An ul asta sper sa anu mai s cape!
HANIBAL
27 Noi 2012

Articolul nu poate fi ad evarat . V.Ponta are comp ortament homosexual cu I liescu si Nastase. Votati cu Victor Ponta . Adio C onstitutie , adio DNA , a dio Romania.
HANDRIAN TIS
27 Noi 2012

DACA N-AM STI DE LA CE MA FIOTI SUGE GRASUL ALA DE BUCURA SI DE CE L-AU SI B ATUT , V-AM CREDE
MARY
22 Dec 2013

nu e deloc o mizerie!cred ca e adevarat
MINULESCU
02 Oct 2014

Ponta face sex și cu el însuși. Cel mai rău es te că face cu baba Româ nia adusă în stare de d emență senilă de mafia neo bolșevică.
PT.MINULESCU:
02 Oct 2014

:)))))

Adauga un comentariu

Random image