2016-12-09 19:32

DEZVALUIRI


Violă de 12.000 de euro, găsită la Iaşi după ce a fost furată la Salzburg

 |  12:39
Violă de 12.000 de euro, găsită la Iaşi după ce a fost furată la Salzburg

Subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat, joi, că o violă de 12.000 de euro a fost găsită la Iaşi după ce a fost furată în luna noiembrie din Salzburg.

După ce în urmă cu câteva zile a fost primită o cerere de asistenţă poliţienească internaţională formulată de autorităţile judiciare austriece, care semnalau furtul violei dintr-o universitate din Salzburg,  instrumentul muzical a fost descoperit miercuri de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi.

Fiindcă ancheta se află în curs de derulare, iar în funcţie de rezultatul acesteia se vor dispune măsurile legale, reprezentantul IPJ Iaşi nu a dorit să facă publice mai multe informaţii. După descoperirea făcută  vor fi stabilite procedurile de restituire a instrumentul muzical, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Salzburg, violă, Iaşi , euroComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Femeie, în stare gravă după ce a fost atacată de 15 câini O femeie de 51 de ani a fost adusă în stare gravă la spital după ce a fost mușcată de o... 05 Dec 2016 | (1)
Evaziune fiscală. Percheziţii în Iaşi şi Tecuci Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi efectuează, joi, percheziţii la două... 24 Noi 2016 | (0)