2017-01-22 10:12

DEZVALUIRI


Violatorul mamei vicepreşedintelui CJ Argeş, identificat pe baza amprentelor după audierea a 40 de persoane

 |  20:27
Violatorul mamei vicepreşedintelui CJ Argeş, identificat pe baza amprentelor după audierea a 40 de persoane

Tânărulde 24 de ani, din comuna argeşeană Izvoru, suspectat în cazul tâlhăririi şiviolării mamei unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş a fostreţinut, ieri după-amiază, urmând să fie dus la Judecătoria Costeşti cupropunerea de arestare preventivă.

Tânărula fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol,violare de domiciliu şi tâlhărie în formă agravantă, transmite corespondentulMediafax. Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, suspectul este vecin cu victimaşi se numeşte Raj Bujor. "Suspectul a fost identificat pe baza urmelor şia amprentelor pe care le-a lăsat la locul faptei. În prima fază, suspectul arecunoscut că a spart geamul locuinţei femeii, dar ulterior s-a răzgândit. Audierilecontinuă cu suspectul în stare de reţinere", a declarat purtătorul decuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar Dănuţ Dinu. Mama unuia dintrevicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache, a reclamat că, înnoaptea de Sfântul Ion, a fost tâlhărită şi violată. Potrivit reprezentanţilorInspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Maria Costache, în vârstă de 77 deani, care locuieşte singură în comuna argeşeană Izvoru, a reclamat iniţial că afost tâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei, iar ulteriorle-a spus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol. Iniţial, la Postul dePoliţie din Izvoru a fost primit un telefon de la mama vicepreşedintelui CJArgeş care reclama că o persoană necunoscută a încercat să intre în casa ei.După ce a mers la locuinţa acesteia şi a verificat casa şi împrejurimile,poliţistul a plecat la Postul de Poliţie pentru a-şi lua un coleg, jandarm.Între timp, potrivit poliţiştilor, bărbatul suspect s-a întors la locuinţafemeii, iar ulterior aceasta a reclamat că a fost tâlhărită şi violată.

Fiulfemeii, vicepreşedintele CJ Argeş Florea Costache, a suferit un şoc la aflareacelor întâmplate şi, pe fondul unor probleme medicale mai vechi, acestasuferind de hepatită, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Judeţeande Urgenţă Piteşti şi ulterior la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde esteinternat în continuare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image