2018-12-13 19:56


Voiculescu a pus mâna pe Ministerul Agriculturii, care îi cere 60 milioane de euro

 |  18:23
Voiculescu a pus mâna pe Ministerul Agriculturii, care îi cere 60 milioane de euro

După profiturile uriaşe obţinute de Grivco din contractele de energie încheiate cu statul pe când Codruţ Şereş era ministrul Economiei, grupul Voiculescu ţinteşte portofoliul Ministerului Agriculturii. Miza depăşeşte 60 de milioane de euro. Preluarea portofoliului Ministerului Agriculturii este o ţintă vitală pentru afacerile grupului controlat de magnatul Dan Voiculescu.

Ministerul Agriculturii cere 60 de milioane de euro de la Dan Voiculescu şi de la persoane din grupul acestuia, sumă pentru care s-a constituit parte civilă în procesul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Este de înţeles cu câtă vehemenţă ar solicita Daniel Constantin, ca ministru al agriculturii, 60 de milioane de euro, de la mentorul său politic. Asta nu în nume propriu, ci pentru bugetul statului.

Nu este vorba de o simplă speculaţie - dosarul privind privatizarea frauduloasă a ICA a mai fost închis, în 2005, când Parchetul General şi Directia de Investigare a Fraudelor s-au văzut puse în imposibilitatea de a declanşa urmărirea penală din cauză că Agenţia Domeniilor Statului (ADS) a refuzat să se constituie parte civilă, considerând că nu a fost prejudiciată în niciun fel de pe urma privatizării. Director juridic al ADS era Jean-Cătălin Sandu, membru al PUR (astăzi PC) şi administratorul altei firme controlate de mogul. Abia în octombrie 2008, Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civilă cu suma de 60,58 milioane de euro. Voiculescu e acuzat de folosirea, "de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, a influenţei şi autorităţii date de această calitate în scopul de a obţine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv spălare de bani". Este suspect că PC doreşte portofoliul ministerului care ar putea băga în faliment grupul Voiculescu, prin înfăptuirea justiţiei. Continuarea în


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

TAGURI: voiculescu, ministerul agriculturii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CREATA
01 Mai 2012

Ne-ar trebui inca un Hitler ca sa scapam de turnatori ca Voiculescu sau un cazan urias cu smoala si sa aruncam cu forta in el... Ca sa vedeti cat tupeu si cat curaj pe acesti comunisti imputiti, vor sa ne confiste prezentul si sa ne duca in trecutul lor negru in care au trait si parintii nostri!! Dumnezeule, ce solutii avem?? Sa nu mai auzim de Voiculescu, de Iliescu, de Nastase, de Hrebe.. si de toti ceilalti acoliti bolsevici!!!!!!
ADI
01 Mai 2012

Acest securist imputit,acest turnator la securitate care a praduit toata averea tarii dupa revolutie vad ca acum poate fi in cartile lui ponta nici nu ne mai putem mira deoarece bolsevicii traiesc ca sobolani in familie mare ca sa poata fura cat mai mult .Este strigator la cer care voiculescu stim cat a furat stim cum si-a facut trusturile de presa si ce bani murdari acum vrea iar sa fure simte ca e momentul acest individ care flatuleaza in nesimtire si care este mereu balonat.. Jos cu securisti,jos cu comunisti,jos cu turnatorii...nu trebuie sa lasam avutia tari pe mana lor.
ARABELA
01 Mai 2012

Nici nu ma mai mir ca securistul asta nenorocit e in planurile lui Ponta.. Bolsevicii traiesc precum sobolanii, traiesc in familie mare ca sa poata fura cat mai bine... Tot ce a construit el, toate afacerile si trusturile lui sunt facute din bani murdari pe care incearca acum sa ii spele!!
ANA
01 Mai 2012

Voiculecu un nenorocit,un hot,ciuma,imputit.... Este strigator la cer care voiculescu stim cat a furat stim cum si-a facut trusturile de presa si ce bani murdari acum vrea iar sa fure simte ca e momentul acest individ care flatuleaza in nesimtire si care este mereu balonat.. Jos cu securisti,jos cu comunisti,jos cu turnatorii...nu trebuie sa lasam avutia tari pe mana lor.
NIKI
01 Mai 2012

Huaaaa, Voiculescu e chiar asa nesatul?? Nu mai are de unde fura bani, sau ce, crede ca se sparge teava pentru el aici la minister, simte el ca e loc de ciordit, de imbogatit!! El si ciuma comunista USL cu Crin si Ponta in frunte, li se alatura baronilor astora insetati de averi!!
LILI1
01 Mai 2012

Voiculescu,un nenorocit care imediat dupa revolutie a furat tot ce a putut sa fure si si-a transferat toate conturile in strainatate..a vandalizat el si cu clanul lui,si-a construit rusturile de presa pe bani murdari,pe bani furati,din truda parintilor nostri iata ca nu se mai satura si ravneste la Ministerul Agriculturii acolo unde sunt fonduri si programe europene...vrea sa distruga si agricultura acest sacal batran si basinos impreuna cu fetele lui si alea cu dosare penale,aici am ajuns ca ciuma comunista din usl in frunte cu ponta si crin care se viseaza dictatori din america latina sa dea tara si averea lasata de guvernul boc,ungureanu pe mana acestui turnator la securitate cu nume de cod felix....in asa hal am ajuns oameni buni?!?!
FRATIMAN
01 Mai 2012

In cele mai urate cosmaruri ale tarii, Voiculescu este monstrul principal! O sa suga toti banii statului si o sa isi redirectioneze toate cheltuielile catre firmele lui, este un afacerist murdar care a avut grija sa destrame tot ceea ce a fost facut bun pana acum la Agricultura!!
GABI
02 Mai 2012

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente. Prostimea  va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!! Voiculescu - turnatorul si-a atins scopul, Min Agriculturii este al lui, prin penibilul  Daniel Constatin. Acest guvern ca  este doar unul de fatada si sa pacaleasca electoratul  pana in noiembrie. Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui  aceasta tarisoara ca niste vampiri!
GABI
02 Mai 2012

Voiculescu - turnatorul si-a atins scopul, Min Agriculturii este al lui, prin penibilul  Daniel Constatin. Acest guvern ca  este doar unul de fatada si sa pacaleasca electoratul  pana in noiembrie. Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui  aceasta tarisoara ca niste vampiri
MAYTREY
11 Oct 2012

Ce-au sarit postacii basisti cu mizerii, suteti jalnici ca seful vostru de la cotroceni. Mizerabil mod de a castiga o paine! ;)
MOS ENE
11 Oct 2012

Voiculescu - un politician creativ si competent.
FRANZ
11 Oct 2012

voiculescu e m,ai puternic decat caracatita portocalie
PERICLE
11 Oct 2012

umor si umori tipic basiste.
BUJIE
11 Oct 2012

Mafia pedelista il ataca pe Voiculescu deoarece acesta este un om cinstit si corect.
Random imageUltimele stiri


loading...