2018-12-10 22:37


Zeci de infracţiuni economice depistate de poliţişti în săptămâna 23-29 iunie

 |  12:56
Zeci de infracţiuni economice depistate de poliţişti în săptămâna 23-29 iunie

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au depistat în ultima săptămână 122 de infracţiuni ce au vizat evaziunea fiscală, înşelăciuni în relaţiile comerciale, falsuri în înscrisuri, delapidări şi infracţiuni prevăzute de Legea 86/2006 privind Codul vamal.

Potrivit unui comunicat al IGPR au mai fost depistate şapte fapte de corupţie, patru abuzuri în serviciu, opt infracţiuni privind Codul fiscal şi două infracţiuni prevăzute de Legea nr. 84 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Pentru comiterea acestor fapte, poliţiştii cercetează 172 de persoane, dintre care patru în stare de reţinere sau arest preventiv. De asemenea, 18 persoane sunt cercetate în 15 de dosare complexe, faptele comise având urmări deosebit de grave prin cuantumul prejudiciului sau al numărului mare de persoane implicate, conform Agepres.

Rezultatele menţionate au fost obţinute, în ultima săptămână, de poliţiştii de investigare a fraudelor, în urma acţiunilor şi controalelor desfăşurate la nivel naţional, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639569-08-21

TAGURI: infractiuni economice, politist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...