2019-04-24 21:12


10.000 de euro pe lună? Fostul premier Sorin Grindeanu a dezvăluit ce SALARIU primește ca președinte la ANCOM

 |  13:46
10.000 de euro pe lună? Fostul premier Sorin Grindeanu a dezvăluit ce SALARIU primește ca președinte la ANCOM

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost numit în urmă cu aproximativ un an ca președinte la ANCOM. În ultimul timp, în mass-media au apărut fel și fel de zvonuri legate de remunerația ex-premierului la șefia ANCOM, care s-ar ridica undeva la fabukloasa sumă de 10.000 de euro pe lună. Actualul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) nu numai că a negat speculațiile, dar a și dezvăluit cât are salariul. 8.000! Nu de euro, ci de lei.

“Am o chestiune personală sau două pe care vreau să le spun. Poate la voi am mai mult succes decât am la colegii voştri din Bucureşti. Vă rog să mă ajutaţi să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi şi vă spun că de abia am reuşit să o conving pe nevasta mea. Să ştiţi că nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Aşa că toată istoria asta, acum dacă întrebi pe oricine şi s-ar face un sondaj, cred că nouă din zece ar spune că Grindeanu are 10.000 de euro pe lună. Am făcut apelul ăsta pentru că sunteţi mult mai apropiaţi de mine şi să mă ajutaţi ca lună de lună, soţia mea care este o cititoare de presă, să nu mai meargă pe anumite căi greşite, îmi pare rău că nu am venit cu fluturaşul. Mi-aş dori, să ne înţelegem, să am un astfel de salariu, dar nu e cazul”, a declarat Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-19

TAGURI: sorin grindeanu, salariu, ancom, euro pe luna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BANI PUBLICI.
19 Oct 2018

Bataie de joc din bani publici. Salariile si pensiile se platesc din imprumuturi externe care vor fi decontate de generatiile care se nasc astazi. Mafia psd condusa de CRIMINALUL draKnea in doi ani a distrus tot in Romania(justitie , economie , sanatate ,invatamant , mediu privat ) Guvernarea viitoare va gasi un dezastru si va dura mult timp sa remedieze.
ANONIM
19 Oct 2018

Bosorogii cretini care au votat psd au 10000 euro pe luna ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG