2018-12-13 04:23


1.400 de posturi pentru românii care vor să lucreze în Spaţiul Economic European

 |  15:41
1.400 de posturi pentru românii care vor să lucreze în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, aproximativ 1.400 de locuri de muncă vacante.

În Spania, angajatorii caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură şi un maseur. De asemenea, alte 242 de posturi vacante sunt în Germania, dintre care 20 de comisionar, 16 de operator stivuitor, câte 15 de factor poştal, bucătar/bucătar şef/bucătar specialist/ospătar, personal în industria gastronomiei de sistem şi şofer de tir.

Angajatorii din Germania mai au câte 10 posturi de de agent de securitate/agent de pază, betonist/fierar betonist, tâmplar/dulgher, hamal, nouă de muncitor metalurg, şapte de lucrător depozit, câte şase de electrician, şofer camion, mecanic auto, câte cinci de sudor mig-mag, mecanic instalaţii, barman, instalator/montator instalaţii de gaz, trei de operator CNC (laminor şi strung), câte două de zugrav etc.

În Marea Britanie sunt disponibile 168 de locuri de muncă, dintre care 35 de îngrijitor persoane, anestezist, 30 de asistent medical de recuperare, 15 de asistent medical terapie intensivă, 12 de asistent medical pediatrie, câte 10 de asistent medical pentru centre de îngrijire particulare, şofer camion, îngrijitor persoane/infirmier, asistent, îngrijitor persoane la domiciliu, nouă de bucătar, opt de îngrijitor copii/bonă etc.

Angajatorii din Cehia vor să angajeze 145 de persoane şi oferă 50 de posturi de lucrător în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), alte 50 de operator, 20 de muncitor asamblare, 15 de croitor, 10 de lucrător în prelucrarea lemnului.

Şi în Suedia sunt disponibile 35 de posturi, dintre care 15 de vopsitor auto şi câte 10 de mecanic auto şi tinichigiu auto. Norvegia şi Slovenia au câte un loc de muncă în reţeaua Eures, respectiv un post de doctorand în testarea sistemelor de date centrate şi un altul de şofer de autocamion.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot vedea ofertele pe portalul Eures naţional www.eures.anofm.ro sau pot afla mai multe informaţii de la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde un consilier specializat le poate îndruma.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-23

TAGURI: eures, forta, munca, angajari, muncitori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...