2019-02-21 03:46


A fost promulgată legea care elimină CASS şi IMPOZITUL de 16% pentru pensiile de sub 2.000 de lei

 |  10:22
A fost promulgată legea care elimină CASS şi IMPOZITUL de 16% pentru pensiile de sub 2.000 de lei

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se elimină plata CASS pentru toate pensiile, precum şi a impozitului pe venit de 16% pentru pensiile sub 2.000 de lei.

În urma unei discuţii avută miercuri cu premierul Sorin Grindeanu, şeful statului a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi pentru modificarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

Camera Deputaţilor a adoptat, în 5 ianuarie, în sesiune extraordinară, cu 207 voturi “pentru” şi 29 de voturi “împotrivă”, proiectul de lege prin care se elimină plata CASS pentru toate pensiile, precum şi a impozitului pe venit pentru pensiile sub 2.000 de lei.

Proiectul discutat de deputaţi este cel iniţiat de fostul senator ALDE Cristiana Anghel şi susţinut de alţi 50 de parlamentari ALDE, PNL, PSD şi neafiliaţi, prin care este eliminată plata impozitului de 16% pe venit pentru toate pensiile, precum şi a contribuţiei CASS. Proiectul Cristianei Anghel a fost adoptat de Senat în luna septembrie 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12
Citeste si:
Anunțul lui Iohannis: va promulga o lege importantă pentru PENSIONARI

TAGURI: lege, cass, impozit, pensionari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TUDOR CHIRILA
12 Ian 2017

nU AVEM NEVOIE DE ASA CEV A NOI NU VREM SA FIE M ARIT SALARIUL NICI LA AC TORI NICI LA NIMENI NOI V REM DOSARE POLITICE SI DOSARE PENTRU OAMENI INCO MOZI SAU CARORA VREM SA L E LUAM POSTUL Ce ne pas a daca se fac nedreptati gen rarinca gen gutau ce ne pasa ca tara este sab otata deguverne si presed inte pus de SOROS ce ne pasa noua ca guvernul " ""MIIEU""" a sabotat romania NOI vrem ca drag nea sa nu ajunga prim min istru si de asta i am fac ut dosar Motivul condamna rii lui dragnea este ca n u are basca Daca avea bas ca tot rau era trebuia co ndamnat ca de ce are basc a Noi vrem ca dl soros s a ne dea droguri cat mai des si pentru asta vom ie si cat mai des in strada canu putem fara droguri deci asta este!!!
CIOLOS X
12 Ian 2017

A facut bine guvernul CIO LOS ca a lasat romania f ara gaz in plina iarna De ce iohanis a taraganat i nstalarea noului guvern Oare toate astea nu ar tr ebui luate ca acte de tr adare nationala? ce parer e aveti oameni buni?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...