2017-01-22 01:46

ECONOMIE


A fost lansată Bursa Română de Afaceri

 |  16:10
A fost lansată Bursa Română de Afaceri

O platformă de intermediere, de resurse de business şi consultanţă a devenit funcţională, din 24 ianuarie, prin Bursa Română de Afaceri (BRA), care conectează prin informaţie entităţi care au resurse financiare cu entităţi care caută resurse pentru dezvolarea afacerilor, conform unui comunicat citat de Agerpres.

BRA oferă o platformă transparentă în ceea ce priveşte oportunităţile de afaceri, parteneriatele şi valoarea acestora, bursa asigurând, totodată, şi un serviciu de consultanţă, printr-o analiză specializată a firmelor interesate de parteneriate de tip joint-ventures. Bursafacilitează investiţiile private de capital, dezvoltarea şi restructurarea afacerilor, precum şi vânzarea şi cumpărarea afacerilor la cheie. BRA este dezvoltată pe trei fundamente: platforma de afaceri, consultanţa de afaceri şi centrul de resurse educaţionale de business.

Platforma de afaceri este constituită pe de o parte de brokerii & partenerii corespondenţi ai Bursei Române de Afaceri din ţarăşi străinătate, iar pe de alta parte din componenta de promovare web unde sunt prezentate bilingv cererile, propunerile şi oportunităţile de afaceri ale clienţilor.

Prin cele două componente ale platformei de afaceri, Bursa Română de Afaceri sprijină clienţii să îşi definească cu precizie nevoia de afaceri în contextul economic actual şi să o prezinte concis.

Consultanţa de afaceri acoperă întreg spectrul nevoilor de business ale clienţilor, de la elaborarea planului de afacere şi auditul strategiei de afaceri, la fuziuni şi achiziţii, dezvoltarea şi/sau restructurarea afacerii, restructurarea creditelor, evaluarea afacerii şi atragerea capitalului şi a partenerilor de afaceri.

Centrul de resurse facilitează accesul la resurse educaţionale de business, ajutându-i pe cei interesaţi să dobândească cunoştinţele necesare inaintea realizării unui parteneriat de afaceri şi să abordeze procesul de vânzare sau cumpărare a unei afaceri într-o manieră profesionistă.

BRA colaborează şi cu organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale, ambasade ale României în străinatate, dar şi cu birourile comerciale ale diferitelor ambasade străine în Romania, precum şi cu alte firme de consultanţă, cabinete de avocatură şi audit din ţară şi străinatate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIAN
01 Feb 2012

O idee geniala. Era nevoie de intermediari buni in afaceri pe piata romana.

Adauga un comentariu

Random image