2017-01-20 03:53

ECONOMIE


Acţiuni Transgaz la vânzare

 |  20:05
Acţiuni Transgaz la vânzare

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a publicat anunţul cu privire la selectarea Intermediarului Ofertei Publice Secundare de Vânzare de Acţiuni emise de Transgaz Mediaş, se arată într-un comunicat de presă al ministerului. Oferta este derulată de către Ministerul Economiei, prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, pe piaţa reglementată administrată de Bursade Valori Bucureşti.

Anunţul a fost publicat simultan, atât pe plan intern, în cotidianul România Liberă, cât şi pe plan internaţional, în cotidianul Financial Times, regăsindu-se şi pe site-ul oficial al OPSPI, precizează comunicatul. Ofertele pot fi depuse de către societăţi de servicii de investiţii financiare, instituţii de credit/sindicate de intermediere până la data limită de 8 decembrie 2011, ora 10:00.

Oferta publică secundară vizează un pachet de 1.766.077 acţiuni emise de către Transgaz, reprezentând 15% din capitalul social existent al societăţii la data de 30 iunie 2011 şi deţinute de MECMA.

Guvernul are o întreagă listă cu companii de stat la care intenţionează să vândă o parte din acţiuni, aşa cum este stabilit prin acordul încheiat cu FMI. Până acum, intenţiile de listare pe pachete minoritare au fost soldate cu eşec.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image