2018-11-16 05:28


Acţiunile Facebook au depăşit preţul de listare de 38 dolari

 |  18:50
Acţiunile Facebook au depăşit preţul de listare de 38 dolari

Acţiunile Facebook au crescut cu aproape 2% în deschiderea şedinţei de miecuri, la 38,31 dolari, depăşind astfel pentru prima dată începând din mai anul trecut preţul de listare a companiei, de 38 de dolari pe titlu, potrivit MarketWatch.

Facebook a închis marţi în urcare cu 6,15%, la 37,61 dolari, după creşteri puternice în ultimele şedinţe, susţinute de rezultatele financiare bune anunţate de companie săptămâna trecută. La avansul de miercuri al cotaţiei Facebook a contribuit un anunţ al companiei privind un program care ar putea creşte veniturile prin sprijinirea dezvoltatorilor de jocuri pentru smartphone-uri.

Anul trecut, acţiunile Facebook s-au prăbuşit până la 17,55 dolari, după ce s-au tranzacţionat în intervalul 38-45 de dolari în ziua listării. Ulterior, acţiunile au crescut treptat.

Facebook a înregistrat în trimestrul al doilea venituri de 1,81 miliarde de dolari, în urcare cu 53% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, şi un profit net de 333 milioane de dolari, rezultate care au depăşit estimările analiştilor şi confirmă strategia companiei de a investi masiv în servicii mobile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-31

TAGURI: facebook, actiuni, listare, bursa, record, pret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...