2018-07-20 21:08


ADS: Reorganizare după control

 |  15:36
ADS: Reorganizare după control

Reorganizarea Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) va fi realizată numai după finalizarea controlului solicitat de premier la această instituţie, acesta urmând să se încheie cel mai probabil până la jumătatea lunii iunie, a declarat secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, citat de Agerpres.

”Deocamdată, aşteptăm rezultatele controlului ordonat de premier la această instituţie. ADS are acum o nouă conducere, iar noi am cerut toate situaţiile legate de contractele de asistenţă juridică şi motivele pentru care ADS pierde anumite procese. Este curios de ce nu pot încasa redevenţele pe anumite contracte cu debite şi sunt menţinute în continuare. Avem un caz celebru în care concesiunea a fost câştigată de cineva, iar acel cineva nu vine să încheie contractul de concesiune cu ADS pentru a-i permite celui care are arenda să continue”, a precizat Botănoiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-03

TAGURI: ads, botanoiu, reorganizare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CITITOR
10 Iun 2012

Daca acest si aceste controale nu au decat scopul de a schimba niste oameni (eventual de a trimite cativa la puscarie) pentru a putea veni cu oameni noi la vremuri noi, degeaba. Si trist. Institutii de genul ADS sunt anacronice, total ineficiente in raport cu realitatile economiei actuale. De fapt, sa ma iertati, dar insusi intreg ministerul agriculturii este un mamut care incearca sa-si impuna ideile mereu schimbatoare - dupa cum se schimba sefii - intr-o agricultura unde rolul si locul statului este si trebuie sa fie tot mai redus.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova