2018-12-13 04:41


Aeroportul din Oradea. S-a stabilit prima cursă externă

 |  08:30
Aeroportul din Oradea. S-a stabilit prima cursă externă

Au trecut trei luni de la modernizarea Aeroportului din Oradea, fiind stabilită şi prima cursă externă: Torino. Autorităţile locale poartă discuţii şi pentru alte destinaţii, promiţându-le companiilor aeriene că, timp de trei ani, vor beneficia de o reducere cu 50 la sută a taxelor de aeroport.

Un număr de trei aeronave Boeing 737 vor decola din această vară de pe aeroportul din Oradea spre Torino.

„Baza din Torino o considerăm ca o bază unde colectăm și distribuim. La vară vom opera cu trei aeronave din Torino. Cam de acolo intenționăm să venim cu un zbor, zborul va fi inițiat din Torino către Oradea și din Oradea către Torino, iar de acolo vom distribui pe destinațiile pe care le zburăm pentru cei ce nu au punct final în Torino”, a declarat Gheorghe Răcaru, directorul general al companiei Blue Air, potrivit digi24.ro.

„Air Serbia studiază o posibilă operare în România în afară de București. Acestă posibilă operare poate fi și la Oradea. Spun că poate fi pentru că în studiu urmează să se ia o decizie în funcție de datele de trafic apropiate de țintele companiei”, a precizat Radu Grigoroiu, reprezentantul Air Serbia.

Şi El Al, cea mai mare companie aeriană israeliană, este interesată să opereze zboruri pe aeroportul din Oradea.

„Sper să nu fie decât o chestiune de timp să putem opera pe aeroportul Oradea”, a declarat Aurelian Cardaș, reprezentant El Al


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31

TAGURI: aeroport, oradea, stabileste, prima, cursa, externa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...