2017-01-17 15:03

ECONOMIE


Afacerile din asigurări generale ale Allianz în România au scăzut cu 18,8%, la nouă luni

 |  14:09
Afacerile din asigurări generale ale Allianz în România au scăzut cu 18,8%, la nouă luni

Grupul german Allianz a înregistrat prime brute subscrise de 142 milioane de euro în România pe segmentul de asigurări generale în primele nouă luni, în scădere cu 18,8% faţă de perioada similară din 2010, în vreme ce profitul operaţional a scăzut la 1 milion de euro, se arată în raportul grupului. În primele nouă luni din 2010, Allianz a înregistrat în România prime brute subscrise de 175 milioane de euro pe segmentul de asigurări generale şi un profit operaţional de 2 milioane de euro, informează NewsIn.

Pe segmentul de asigurări de viaţă, primele brute subscrise au urcat cu 1 milion de euro, la 17 milioane de euro, în primele nouă luni, în vreme ce profitul operaţional a scăzut la 1 milion de euro, de la 2 milioane de euro în acelaşi interval al anului trecut, se mai arată în raportul companiei.

Allianz-Ţiriac Asigurări a înregistrat anul trecut venituri totale din activitatea de asigurări generale şi de viaţă de 1,03 miliarde de lei, în scădere cu circa 20% comparativ cu anul anterior, dar şi pe piaţa pensiilor private, prin Alianz-Ţiriac Pensii Private.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANGELA TONCEASCUI
12 Noi 2011

Se vede ca nu mai este Pa triarhul la Allianz-ul lu i Tiriac. Cum stia el sa "invarta" cifrele in cont abilitatea tinuta pe serv etele, nimeni nu mai este in stare sa o faca azi. Deh, de unde sa scoti pro fituri de 8 milioane de E URO pe an??!!!!!

Adauga un comentariu

Random image