2018-12-15 13:30


Afacerile EuroIns au scăzut cu 36%

 |  19:04
Afacerile EuroIns au scăzut cu 36%

Afacerile asigurătorului EuroIns România au scăzut în primul semestru cu 36%, la 116 milioane de lei faţă de   perioada similară a anului trecut, pe fondul unei contracţii a segmentului auto, arată un comunicat al companiei.

În primele şase luni din 2011, compania EuroIns România a încheiat  peste 460.000 de poliţe. „Scăderea segmentului auto ca pondere în total portofoliu, de 7,5%, s-a produs pe fondul creşterii ponderii asigurărilor property, asigurărilor de răspunderi civile generale şi asigurărilor medicale”, a declarat directorul general al EuroIns România, Iulius Alin Bucşa. În ceea ce priveşte daunele plătite de către EuroIns România, acestea au fost în primele şase luni de 81,6 milioane de lei, cu 17% mai puţin decât în intervalul similar din 2010, când daunele plătite au fost de 98,2 milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTEL
30 Aug 2011

segmentul auto a scazut si datorita faptului ca in anii anteriori euroins nu achita catre service facturile de reparatii,inspectorii de dauna se comporta urat cu asiguratii,se pare ca anul acesta de cand sa schimbat directorul de daune iar Domnul Alin Bucse a inteles ca trebuie sa platesti ca sa si primesti,lucrurile sau mai indreptat societatea reusind cat de cat sa puna lucrurile la punc.in comparatie cu allianz tiriac,astra,care aduc piese la service "made in taiwan"batandu si joc de propi asigurati,Euroins merita felicitari !!
GINA
30 Aug 2011

Euroins s-a transformat in bine.Sigur, angajatii inca sunt slabuti, dar se vede ca se straduiesc sa faca o treaba buna si se vede o insanatosire a acestei societati.Din punctul meu de vedere a trecut in Liga Mare a Societatilor de asigurari, alaturi de Omniasig, BCR Asigurari si Asirom.
ANTON
30 Aug 2011

In urmatorii 3 ani Euroins va ajunge in Top 5 firme de asigurari din Romania.Tuturor societatilor de asigurari le-au scazut cifra de afaceri in ultimii 2 ani, cum era si normal.Euroins are de tras in plus si prostul renume pe care il avea in anii anteriori.Euroins ramane o firma de perspectiva.
BOICEA
30 Aug 2011

lucrez in allianz de 6 ani,si este adevarat ca oferim un proncent mai mare servicelui daca comanda piese "MADE IN TAIWAN"dar in comparatie cu euroins noi platim dosarele in maxim 10 zile de la depunerea actelor,iar in momentul constatarii scriem clar;"ACHITA ALLIANZ'ceea ce inseamna ca INDIFERENT DE RATE,INSPECTIE DE RISC,DINAMICA DE ACCIDENT,....NOI PLATIM.in schimb la euroins,astra,50%din dosare intra in "cercetari"chiar si cu act de la politie..........asa ca va pupam.................stati la rand...........
Random imageUltimele stiri


loading...