2018-12-17 21:56


Agenţii economici de pe litoral verificaţi de inspectorii ANAF

 |  17:13
Agenţii economici de pe litoral verificaţi de inspectorii ANAF

Inspectorii Direcţiei Antifraudă din cadrul ANAF desfăşoară, la sfârşitul acestei săptămâni, verificări la agenţii economici de pe litoral, astfel de controale având loc la Mamaia şi Vama Veche, unde ei au fost primiţi cu huiduieli de către unii dintre turişti.

Reprezentanţii Direcţiei Antifraudă au mers, de 1 Mai, în Vama Veche, unde au fost întâmpinaţi cu ostilitate de către o parte dintre turişti. Astfel, aceştia au huiduit în momentul în care au văzut maşinile ANAF, scandând "Vine controlul să-şi ia omorul". La un moment dat, un turist a aruncat cu o piatră către una dintre maşinile ANAF, spărgându-i parbrizul.

Echipele de control au verificat timp de câteva ore terasele şi restaurantele din Vama Veche, după care controlul s-a mutat în Mamaia, scrie Mediafax.

Zeci de autoturisme ale ANAF au mers cu girofarurile pornite prin staţiune, oprindu-se la diverse localuri pentru ca inspectorii să vadă dacă există nereguli. De asemenea, au fost controlate şi cluburile din staţiune, inspectorii antifraudă dorind să verifice evidenţa contabilă, iar această acţiune a continuat până spre dimineaţă.

Agenţii economici susţin că verificările echipelor ANAF pe litoral vor continua până la sfârşitul acestei săptămâni.

Hotelierii ceruseră autorităţilor ca aceste controale ale Direcţiei Antifraudă să nu aibă loc în minivacanţa de 1 Mai, ci după această perioadă.

Pe litoral, sezonul a fost deschis oficial de 1 Mai, când a avut loc o paradă cu maşini de epocă, motociclete şi autobuze etajate, pe ruta Mamaia-Constanţa şi retur.

De altfel, vineri fiind vreme frumoasă, turiştii veniţi la mare au asistat la paradă şi s-au plimbat prin staţiuni, unii dintre ei mergând chiar pe plajă, în pofida vântului. Seara, cei mai mulţi dintre ei au ales cluburile din Mamaia, unde au avut loc diverse concerte şi spectacole.

Sâmbătă însă, din cauza vremii mohorâte, turiştii au preferat să se plimbe pe faleză sau îşi petreacă timpul la terase, în aşteptarea unei noi seri de distracţie în cluburi. De asemenea, ei au putut să se plimbe cu telegondola din Mamaia sau să facă un tur al staţiunii şi al municipiului Constanţa cu autobuzele etajate.

Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, spunea, vineri, că pe litoral se află peste 30.000 de turişti, estimând că numărul acestora va depăşi 35.000 până la sfârşitul weekend-ului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: agenti, economici, litoral, inspectori, anaf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCIALISTUL
02 Mai 2015

Bravo ANAF. Dar poate pot justifica de unde au banii si toti papitoi care se tot zbenguiesc prin localuri.
ANALIST
02 Mai 2015

BRAVO A N A F , DAR AVEREA LUI = UDREA = ATI FACUT SOCOTEALA SI ATI ADUNAT TOATE AFACERILE ? CE A-TI FACUT PINA ACUM ? BANI CIND II RECUPERAT-I ? AVE-TI O EVIDENTA LA MILARDELE DE EURO , DATE DE BANCI LA MAFIOTI SI SEMNATE DE ISARESCU ? CE CONTROL A-TI AVUT DE A FURAT ATITIA ANI ?
Random imageUltimele stiri


loading...