2018-12-14 07:55


Agenţiile de turism dau preţurile în jos, la final de sezon

 |  16:27
Agenţiile de turism dau preţurile în jos, la final de sezon

Pe ultima sută de metri înainte de finalul vacanţei de vară, agenţiile de turism vin cu oferte care de care mai avantajoase şi mai atractive pentru turiştii români. În ciuda crizei, agenţiile de turism fac cu greu faţă solicitărilor de concedii. Acesta este cazul mai multor operatoridin ţară care au epuizat toate ofertele pentru vară.

Cel mai bine vândute destinaţii pentru sfârşitul lui august-începutul lui septembrie sunt Grecia, Muntenegru şiCroaţia – transport cu autocarul - sau Turcia, Spania, Italia şi Grecia – transport cu avionul. Pentru 7 zile în Grecia, cu cazare la pensiune şi fără masă, românii trebuie să plătească aproximativ 100 de euro. Pentru cei care preferă Spania, un sejur în Costa Brava costă în jur de 400 de euro pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele şi pensiune completă. În tarif este inclus şi biletul de avion dus-întors.

Tenerife, noua locaţie exotică preferată

Românii, se pare, şi-au descoperit apetitul pentru excursii în locuri mai exotice, precum Tenerife. Astfel, pentru un sejur de 7 zile în Tenerife, un turist trebuie să achite 699 de euro, preţ în care este inclus transportul cu avion charter, transfer de grup de la aeroport la hotel şi asistenţă turistică în limba română. Tariful nu include taxa de aeroport, în valoare de 115 euro, asigurare medicală, sau taxa „infant” în valoare de 35 de euro.

Vacanţele în Malta se ieftinesc cu  40% din septembrie

Turiştii români care vor alege să-şi petreacă vacanţaîn Malta vor trebui să plătească doar 299 de euro/persoanăpentru un pachet de şapte nopţi de cazare într-un hotel de 3 stele, cu două mese incluse şi transport cu avionul, faţăde 497 euro cât trebuiau să plătească până acum pentru un sejur de şapte nopţi într-un hotel similar. Oferta este valabilă numai cu plata integral făcută la rezervare şi numai pentru rezervările noi efectuate începând cu data de 01.08.2011. Oferta este pe perioadă limitată, taxa de aeroport în valoare de 95 euro/persoanănu este inclusă.

All inclusive în Turcia, de la 520 euro/ pers.

Pentru perioada 20 august- 10 septembrie, agenţiile vin cu multe oferte speciale. Pentru un astfel de sejur de 8 zile, all inclusive, la un hotel de 5 stele din Antalya, turistul român va plăti circa 500 de euro/persoană, preţ care include taxa de aeroport şi asigurare.

60 euro dus-întors la Londra, în noiembrie

Pentru a convinge mai mulţi clienţi să mergă în Londra în această toamnă, unele agenţii oferă în luna noiembrie bilete dus-întorc prin Blue Air cu doar 60 de euro. Clienţii pot alege din multitudinea de evenimente ce vor avea loc în capitala Marii Britanii în luna noiembrie, printre care: Luxury Travel Fair 2011 în perioada 3-6 noiembrie, Spirit of Christmas Fair 2011, între 2 şi 6 noiembrie. Probabil cel mai interesant pentru românii „dependenţi”de modă vintage este Vintage Fashion Fair 2011 din 20 noiembrie. La acest târg, casele de modă vin cu o ofertă bogată de haine, pantofi, bijuterii, genţi şi pălării, de la1800 până în 1980.

Ofertele „last minute”, mai scumpe decât anul trecut

Ofertele „last minute” ale agenţiilor de turism pentru sezonul estival sunt mai scumpe decât cele din anii trecuţi. Motivul acestor scumpiri este faptul că hotelierii din străinătate solicită preţuri mai mari pentru cazare în această perioadă, din cauza cererii ridicate, spun reprezentanţii agenţiilor. Un alt motiv pentru preţurile mari este acela că sejururile cu avionul sunt mai scumpe, întrucât agenţiile au rămas numai cu locurile costisitoare din avion.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...