2019-02-21 14:48


Alba-neagra cu START-UP Nation! Ministrul LAUFER s-a răzgândit: nu mai prelungește termenul de înscriere, așa cum anunțase ieri

 |  11:12
Alba-neagra cu START-UP Nation! Ministrul LAUFER s-a răzgândit: nu mai prelungește termenul de înscriere, așa cum anunțase ieri

Înscrierea în programul Start-Up Nation nu se va mai prelungi până la 28 iulie, așa cum a anunțat miercuri după-amiază pe Facebook ministrul de resort, Ilan Laufer, astfel că sesiunea de depunere a candidaturilor se va încheia vineri, 14 iulie, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanții ministerului.

"Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesați de înscrierea în program pot depune dosarele online ca și până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20:00 ", a scris ministrul, pe Facebook.  Ulterior, el a șters postarea și a adăugat altele două, în care își exprimă dezamăgirea cu privire la reacțiile primite în mediul online ca urmare a intenției de prelungire a perioadei de înscriere. 

Reacții negative din partea celor deja înscriși

Numeroși interlocutori îi reproșează lui Laufer, pe Facebook, că antreprenorii care s-au grăbit să se înscrie în termenul-limită vor fi dezavantajați, întrucât au avut mai puțin timp la dispoziție pentru a-și pregăti proiectul față de cei care ar fi urmat să se înscrie în următoarele două săptămâni.  Laufer spune acum că ia în calcul o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile.  "Dragi prieteni, nu m-am așteptat la o asemenea reacție. Dorința mea a fost ca toți ce care doresc să se înscrie în programul StartUp Nation să aibă o șansă egală și să finanțăm cât mai multe proiecte. Încă nu s-a publicat anunțul pe site, deci nu este oficial! Mâine voi avea o dezbatere cu reprezentanții mediului de afaceri și iau în calcul și o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. Am dorit să le acord o șansă și celor care au întâmpinat probleme cu ANAF sau cu ONRC!", a postat ministrul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-14

TAGURI: ilan laufer, start up nation, prelungi, ministru, alba neagra, razgandit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
13 Iul 2017

Mafia DRAGNEA-PSD face un START-UP BRaZILIA....droguri cu COSTEL COMANA prin COLUMBIA..SIKTIRRR PORCILOR
UN JIDAN ESCROC !!
13 Iul 2017

Asa ministru, asa natie, asa politica !! Exces de zel jidanesc, asa cum au facut toti jidanii din politica in frunte cu Ana Pauker... RUSINE !! N-ati gasit unu care e calificat si se pricepe??
JIDAN ÎMPUȚIT!!!
13 Iul 2017

Cretinul! Chiar s-au terminat specialștii români? NUMAI JIDANI ȘI/SAU ȚIGANI!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...