2018-12-11 15:34


All-inclusive-ul va domina şi litoralul românesc vara viitoare

 |  09:36
All-inclusive-ul va domina şi litoralul românesc vara viitoare

Deja celebru în staţiunile din întreaga lume, regimul all-inclusive se dezvoltă tot mai mult şi la noi. Anul viitor, peste 2.000 de camere din hotelurile de la mare vor trece la regimul all inclusive anul viitor, toate în stațiunile din sud, mărind astfel capacitatea de cazare în astfel de structuri pe litoral cu mai mult de 65%.

În prezent, există 3.000 de camere în structurile all inclusive de pe litoral, majoritatea în Mamaia, Năvodari și Eforie Nord, potrivit datelor ANAT, citate de Profit.ro. Cele mai multe dintre acestea sunt în Venus, în hotelurile din grupul Mera, cărora li se adaugă și hotelurile Afrodita din Venus, Cleopatra din Saturn, Olimpic, dar și Capitol din Jupiter. În plus, la complexul Steaua de Mare din Eforie Nord se va da în folosință un număr de camere din cel de-al treilea hotel, aflat în curs de renovare. Celelalte două hoteluri din complex au fost deja renovate și funcționează de anul trecut.

"A crescut cererea de litoral în ultimii ani, iar structurile all inclusive sunt cele mai căutate. Din punct de vedere al agențiilor de turism, suntem foarte mulțumiți că se dezvoltă acest sistem, pentru că facem cam același efort ca pentru hotelurile clasice, dar vindem dublu, valoarea pachetelor fiind mare", a afirmat șeful ANAT, Aurelian Marin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: litoral, hotel, all inclusive, anat, venus, eforie, mamaia, navodari, jupiter, olimp, saturn
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...