2017-01-19 04:21

ECONOMIE


Alpha Bank lansează o nouă campanie cu premii

 |  19:16
Alpha Bank lansează o nouă campanie cu premii

Alpha Bank România desfăşoară nouacampanie “Recomandă şiprimeşti un cadou”. Astfel, clienţii persoane fizice,noi sau existenţi, au posibilitatea de a câştiga 1.000 de premii constând îngenţi frigorifice, dacă recomandă unuiapropiat pachetul de produse şi servicii de încasare a pensiei de la AlphaBank.

Suntdesemnaţi câştigători primii 1.000 de clienţi ce efectuează recomandarea, subcondiţia ca persoanele recomandate să fie cuprinse întreprimii 1.000 de clienţi ce depun, în unităţile Alpha Bank, documentele necesarepentru încasarea pensiei.

Pachetulde produse şi servicii de încasare a pensiei aduce clienţilor multiplebeneficii: încasarea pensiei fără costuri şi virarea banilor direct în contulcurent, fără nici un comision; opţiuneaalegerii unui cont curent deschis şi administrat gratuit; card de debit emisgratuit, ce poate fi utilizat la retragere de numerar oricând şi de la oricebancomat Alpha Bank sau pentru a plăti la comercianţi, cu 0% comision.Totodată, clienţii pot opta pentru plata utilităţilor direct din cont, fără amai fi astfel nevoie să se deplaseze la casieriile furnizorilor de utilităţi.

Deasemenea, pentru clienţii pensionari banca oferă un bonus de dobândă pentrudepozitele la termen şi certificatele de depozit cu scadenţe mai mari sau egalecu 3 luni, 0,50% pe an pentru depozitele în lei şi 0,25% pe an pentru euro şi dolaricare se adaugă la rata de dobândă standard.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

KOROBASE
30 Iun 2013

Au mai avut astfel de cam panii, in care sa recoman zi unui prieten sa-si fac a card de credit. Toti pe care i-am recomandat (ca re lucrau si nu aveau cre dite) au fost refuzati de banca pentru cardul de c redit. Asa ca...

Adauga un comentariu

Random image