2018-10-16 16:05


Ambasadorul Hans KLEMM a dezvăluit care vor fi schimburile economice PRIORITARE dintre ROMÂNIA şi SUA

 |  13:18
Ambasadorul Hans KLEMM a dezvăluit care vor fi schimburile economice PRIORITARE dintre ROMÂNIA şi SUA

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a dezvăluit care vor fi schimburile economice prioritare dintre SUA şi România în perioada următoare.

Acestea sunt legate de agricultură şi de apărare. Diplomatul a precizat că după întâlnirea din martie cu reprezentanţii Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO) va urma o a doua întâlnire în luna octombrie, când la Bucureşti vor fi prezente mai multe companii americane pentru a discuta despre consolidarea relaţiilor economice dintre cele două state, notează news.ro.

”Asta dă oportunitatea companiilor americane de a lucra cu cele româneşti de apărare în dezvoltarea de noi echipamente moderne, care vor ajuta România, dar şi ţările aliate din NATO, inclusiv SUA”, a completat Klemm.

Vine TRUMP în România?

Întrebat dacă preşedintele SUA va veni în România luna aceasta, ambasadorul a declarat că nu a fost informat de o astfel de vizită. ”Nu am fost informat de Washington că preşedintele SUA ar veni în România luna aceasta. Va merge la Bruxelles pentru întâlnirea NATO, apoi are alte întâlniri legate de G7 în Europa, dar din păcate nu ştiu de niciun plan de a veni în România. Oricum, este bine venit!”, a spus el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-02

TAGURI: hans klemm, economie, aparare, agricultura, romania, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SUA
03 Mai 2017

De ce nu eliminati vizele?
@SUA....
04 Mai 2017

haoleo mâncatzi-aș, vrei să vină frații mei cu grămada?! Du-te bre în Canada! Eu nu m-aș duce nici acolo, nici dincolo...
Random imageUltimele stiri


loading...