2017-01-19 23:33

ECONOMIE


Amendă de 100.000 lei pentru RCS&RDS

 |  19:43
Amendă de 100.000 lei pentru RCS&RDS

CNA a aplicat, ieri, o amendă-record de 100.000 de lei companiei de telecomunicaţii RCS&RDS, pentru că a scos din grilă, în Arad, televiziunea regională West TV, un post care este obligatoriu pentru operatorii de cablu, potrivit principiului "must carry".

Membrii CNA au considerat că situaţia scoaterii West TV din grila RCS&RDS în Aradeste foarte gravă. Ei au ţinut cont şi de faptul că operatorul de cablu RCS&RDS a mai fost atenţionat de CNA şi pentru scoaterea din grilă a televiziunilor Naţional 24 Plus şi Gsp TV. Narcisa Iorga, membru al CNA, a propus amendarea RCS&RDS cu 100.000 de lei, pentru scoaterea din grilă a West TV. Propunerea a fost votată în unanimitate de membrii CNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIANA
15 Dec 2011

hotii astea de la rcs rds au scos si la brasov antena 2 gspiar eu in contractul incheeiat cu ei trebuie s-a am aceste doua posturi pentru ca platesc. cine sesizeaza si acest abuz din partea lor?
TOT LIA
15 Dec 2011

Scuze, am facut citeva greseli in text dar sunt atit de revoltata de serviciile "corecte"oferite de RCS-RDS, cred ca de aceea am mai gresit. Acesti salariati ai firmei de cablu pur si simplu isi bat joc de clienti. Are dreptate CNA, felicitari d-nei Narcisa Suciu si celorlalti membri.
MIHAI
15 Dec 2011

Si eu am fost abonat la rcs-rds si am renuntat pentru totdeauna. Aceasta firma, este lacoma,obraznica si foarte aroganta. Ar fi foarte normal ca atunci cand o firma de transmisiuni tv pri cablu sau direct prin satelit isi permite ;luxul; de a face modificari in grila de programe ce-au fost cuprinse in contract si fara acordul abonatului, decia a luat o hotarare in mod unilateral care afecteaza in mod negativ abonatul, sa fie cunsiderata INSELATORIE si sa i se retraga autorizatia de functionare. Sau macar o amenda destul de mare de ordinul milioanelor pentru ai obliga sa invete sa fie corecti.

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri