2018-12-15 15:52


Amenzi de 7,29 milioane de lei aplicate în Dragonul Roșu

 |  15:33
Amenzi de 7,29 milioane de lei aplicate în Dragonul Roșu

Inspectorii fiscali au aplicat amenzi în valoare de 21,36 milioane de lei, în intervalul 19 octombrie - 1 decembrie, în cadrul Operațiunii Cristal, 7,29 milioane lei din total fiind date operatorilor economici care își desfășurau activitatea în complexul comercial Dragonul Roșu, potrivit unui comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală , transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, pe durata controalelor, inspectorii ANAF au verificat 3.348 de contribuabili, au confiscat bunuri și numerar în valoare de 10,57 milioane lei și au instituit măsuri asigurătorii de peste 1,81 milioane lei.

De asemenea, ANAF a decis suspendarea activității pentru nedotare/neutilizare case de marcat (în cazul celor care ofereau servicii catering/restaurant în interiorul centrelor engros) și interzicerea activității în 230 de cazuri. În plus, 783 de contribuabili au fost invitați la sediu pentru verificări amănunțite.

În ceea ce privește controalele ANAF efectuate în perioada 26 octombrie — 1 decembrie în Dragonul Roșu, cu acest prilej au fost verificați 796 de contribuabili. Inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 7,29 milioane de lei, au confiscat bunuri și numerar de peste 4,64 milioane lei și au decis suspendarea activității pentru nedotare/neutilizare case de marcat (în cazul celor care ofereau servicii catering/restaurant în interiorul centrelor engros) și interzicerea activității (a uneia dintre activitățile de comerț engros și en-detail, în cazul celor care le desfășurau simultan, în mod nelegal) în 13 cazuri. Totodată, 463 de contribuabili au fost invitați la sediul ANAF pentru verificări amănunțite, iar valoarea măsurilor asigurătorii s-a ridicat la 345.137 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-05

TAGURI: anaf, dragonul rosu, amenzi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AFACERE DE FAMILIE
05 Dec 2015

Ce au facut atitia ani ? A plecat tatal Mafiot al Dragonilor , Europa si Niro , Brontozaurul < IZMENARUL > rezervele statului furate si deturnate .
Random imageUltimele stiri


loading...