2018-12-14 22:06


Ample controale ANAF. Inspectorii au dat amenzi de 13,95 milioane lei

 |  13:05
Ample controale ANAF. Inspectorii au dat amenzi de 13,95 milioane lei

ANAF a anunţat, într-un comunicat de presă, că inspectorii fiscali au dat amenzi în valoare de 13,95 milioane de lei în intervalul 19 octombrie - 5 noiembrie, în cadrul Operațiunii Cristal.

Potrivit sursei citate, „inspectorii ANAF au verificat 2.180 de contribuabili, au confiscat bunuri și numerar în valoare de 4,76 milioane de lei și au instituit măsuri asigurătorii de peste 1,17 milioane de lei”.

De asemenea, ANAF a decis „suspendarea activității pentru nedotare/neutilizare case de marcat (în cazul celor care ofereau servicii catering/restaurant în interiorul centrelor en-gros) în 34 de cazuri și interzicerea activității (a uneia din activitățile de comerț en-gros și en-detail, în cazul celor care le desfășurau simultan, în mod nelegal) în 124 de cazuri”.

Totodată, un număr de 409 contribuabili au fost invitați la sediu pentru verificări amănunțite.

Inspectorii ficali au făcut şi două sesizări penale.

ANAF a precizat că „în Dragonul Roșu au fost verificați 331 de contribuabili în perioada 26 octombrie — 5 noiembrie. Inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 3,88 milioane de lei, au confiscat bunuri și numerar de 1,75 milioane lei și au decis suspendarea activității pentru nedotare/neutilizare case de marcat (în cazul celor care ofereau servicii catering/restaurant în interiorul centrelor en-gros) în trei cazuri și interzicerea activității (a uneia din activitățile de comerț en-gros și en-detail, în cazul celor care le desfășurau simultan, în mod nelegal) în cinci cazuri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: control, anaf, inspector, amenda, 13, 95, milion, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...