2019-02-23 04:53


Anchetă penală la BNR pentru o delapidare de 200.000 de lei; 11 angajaţi sunt cercetaţi

 |  17:30
Anchetă penală la BNR pentru o delapidare de 200.000 de lei; 11 angajaţi sunt cercetaţi

Poliţia şi Parchetul au început o anchetăpenală la BNR pentru o delapidare de 200.000 lei, în care o angajată esteacuzată de delapidare şi falsificarea unor documente privind bonurile decombustibil împărţite şoferilor băncii, iar alţi 10 angajaţi sunt cercetaţipentru complicitate sau neglijenţă. "Banca Naţională a României este scenaunei anchete penale fără precedent. Nu mai puţin de 11 angajaţi sunt cercetaţiîn legatură cu o fraudă de 200.000 de lei", potrivit Pro TV. În centrulatenţiei se află o funcţionară de la Serviciul Transporturi, care a fost dejaconcediată, iar anchetatorii aşteaptă finalizarea unei expertize financiar -contabile. Posibila fraudă a fost descoperită chiar de auditul intern al BNR.

Timp de cinci ani, o funcţionară de la ServiciulTransporturi ar fi falsificat documentele contabile legate de împărţtireabonurilor de combustibili şi a cardurilor de alimentare către şoferii băncii.Mai mult, în urma acestor fraude, contabila, care a fost concediată, ar fifurat aproximativ 200.000 de lei. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei şiParchetului, care au decis să o pună pe femeie sub învinuire, aceasta fiindacuzată de delapidare şi fals. Surseoficiale susţin că, deocamdată, împotriva funcţionarei învinuite nu a fostluată vreo măsură preventivă, nici măcar interdicţia de a părăsi Bucureştiul.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


WOWA
24 Dec 2010

Bine faceti ca desfiintati supravegherea banacra daca nu sunteti in stare sa faceti un control financiar intern ca lumea..
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...