2019-01-22 19:23


Andreea Paul: Eugen Teodorovici s-a hotărât să bărbierească bacşişul cu lingura de lemn

 |  14:22
Andreea Paul: Eugen Teodorovici s-a hotărât să bărbierească bacşişul cu lingura de lemn

Prim-vicepreşedintele PNL Andreea Paul a declarat, marţi, că ministrul Finanţelor „s-a hotărât să bărbierească bacşişul cu lingura de lemn". Reacţia Andreei Paul vine după ce Eugen Teodorovici a afirmat că „cine vrea să dea bacşiş băiatului care aduce pizza merge la unitate pentru bon fiscal".

"Aberaţiile guvernului Ponta au depăşit orice imaginaţie. După ce a decis să fim singura ţară din lume care taie două bonuri fiscale pentru o singură plată, ministrul Teodorovici s-a hotărât să bărbierească bacşisul cu lingura de lemn. Persoanele care livrează pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacşiş, dar numai dacă este lăsat la firma unde acestea lucrează, cumpărătorul având obligaţia să se deplaseze la acea locaţie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, consideră ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Culmea penibilului birocrat nu prea inteligent!", a afirmat Andreea Paul.

Prim-vicepreşedintele PNL s-a întrebat de ce nu este suficientă emiterea unui singur bon fiscal pe care să fie trecut şi bacşişul.

"De ce nu e suficientă emiterea unui singur bon fiscal pe care să fie trecut şi bacşişul, aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate?! De ce goneşte guvernul după chilipiruri - bacşişul la pizza la domiciliu - când marii evazionişti zburdă nestingheriţi şi când avem de-a face cu un guvern incapabil să cheltuie eficient banii colectaţi pentru educaţie, sănătate şi drumuri, dar rămâne cu banii excedentari la buget?! Competiţia e, în orice caz, foarte dură între ministrul «usturoi», ministrul «tablou» şi ministrul «pizza fiscală»", a afirmat Andreea Paul.

Persoanele care livrează pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacşiş numai dacă este lăsat la firma unde acestea lucrează, cumpărătorul având obligaţia să se deplaseze la acea locaţie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, a afirmat, luni, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: andreea, paul, eugen, , teodorovici, hotaraste, barbiereste, bacsis, lingura, lemn, bon, fiscal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...