2017-01-23 06:36


Andreea Paul Vass, numită în Comisia de privatizare a Hidroelectrica

 |  20:18
Andreea Paul Vass, numită în Comisia de privatizare a Hidroelectrica

Andreea Paul Vass, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Emil Boc, a fost numită membru în Comisia de coordonare a procesului de privatizare a Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale ''Hidroelectrica'' - SA Bucureşti.

Decizia a fost semnată de premierul Emil Boc şi publicată marţi în Monitorul Oficial.

Potrivit Hotărârii 38/2012, în vederea implementării strategiei de privatizare a Hidroelectrica, se constituie o comisie pentru coordonarea procesului de privatizare, precum şi o comisie de pregătire şi monitorizare a procesului de privatizare, formate din membri titulari şi supleanţi şi secretariate tehnice aferente acestora.

Comisia pentru coordonarea procesului de privatizare este condusă de ministrul Economiei, Ion Ariton, iar din aceasta mai fac parte ministrul Finanţelor Publice, trei secretari de stat, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, dar şi directorul general al Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale 'Hidroelectrica' - S.A. Bucureşti.

Comisia pentru coordonarea procesului de privatizare coordonează activitatea comisiei de pregătire şi monitorizare a procesului de privatizare, aprobă documentele de licitaţie întocmite pentru selectarea intermediarului autorizat, aprobă contractul de intermediere ce urmează a fi încheiat cu intermediarul autorizat selectat, care este supus aprobării adunării generale a acţionarilor 'Hidroelectrica' - S.A. Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROMANCA
02 Feb 2012

Mare nerusinare ! Isi bat joc de noi,de popor . N-au pic de rusine . Sfideaza tot. Cine sunt vinovati ?- NOI , ca le permitem ! Suntem niste prosti si lasi ! Daca ar face asa ceva in alta tara - ar fi linsati de popor . ! Noi stam si asistam la toate nelegiuirile pe care limbricii astia le fac . Sa nu le mai permitem ! Sa ii tragem la raspundere. Sa plateasca pentru greselile facute. Sa-i dam jos de unde s-au catarat !

Adauga un comentariu

Random image