2017-01-23 02:35


Angajaţii MIC.RO nu ştiu dacă îşi mai primesc salariile

 |  17:14
Angajaţii MIC.RO nu ştiu dacă îşi mai primesc salariile

După ce s-a anunţat închiderea reţelei de magazine de cartier MIC.RO, patronată de omul de afaceri Dinu Patriciu, puţinii angajaţi, rămaşi la câteva locaţii încă deschise până când ultimii furnizori îşi vor lua marfa înapoi, nu ştiu dacă îşi vor mai primi salariile. „Nu mai avem nici măcar ziare. Nu mai primim nimic, de mult timp nu am mai primit marfă. În afară de ce vedeţi pe rafturi, nu avem nimic în magazin. Nu ştim ce se întâmplă cu noi. În noiembrie au fost probleme cu banii, sperăm să ne primim salariile şi pentru luna ianuarie”, ne-a spus o angajată de la MIC.RO.

Şi magazinul MIC.RO aflat între strada Orşova şi Uverturii, pe linia tramvaiului 41, era încă deschis ieri-dimineaţă. Pe rafturi se mai aflau doar câteva pachete de gumă, ceva produse cosmetice şi câteva sticle de băuturi alcoolice. Vânzătorul s-a mirat când a văzut că un client a deschis uşa magazinului. „Dacă magazinul era al nostru, am fi ştiut să îl facem profitabil. Cred că de mâine nu mai deschidem, pentru că nu mai avem ce vinde”, ne-a spus angajatul.

Reamintim că reţeaua MIC.RO, deţinută de firma Mercadia Holland, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu, s-a închis începând de ieri, după nici doi ani de la înfiinţare. Puţinii furnizori de marfă rămaşi au fost înştiinţaţi, săptămâna trecută, să nu mai livreze către magazinele MIC.RO, întrucât acestea se vor închide pe termen nelimitat, începând de marţi, 17 ianuarie 2012.  

Magnatul Dinu Patriciu a recunoscut, ieri, indirect, pentru money.ro, că afacerea MIC.RO este falimentară. „Acum facem un business plan. Deocamdată, unele magazine vor sta închise până când acest business plan va fi definitivat”, a declarat Patriciu, întrebat fiind de ce o parte din magazinele MIC.RO sunt închise.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: mic.ro, angajati, salariiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COTOI
17 Ian 2012

Individul Patriciu nu stie dacat sa FURE. O afacere utila pentru cetatenii de varsta a 3-a care nu se pot deplasa la mall, magazinele mic.ro au fost falimentate pentru ca TEPARUL MAXIM e incompetent ia a face afaceri curate. Petromidia, luata pe nimic, creantele Libiei si alte furtisaguri asemenea, sunt averea lui. NORMAL AR FI SA CEDEZE BUGETULUI AVEREA FACUTA PRIN SMENURI, PENTRU CA DE ACOLO PROVINE!

Adauga un comentariu

Random image