2018-12-19 01:45


Anglo-Romanian Bank va fi integrată în BCR

 |  16:57
Anglo-Romanian Bank va fi integrată în BCR

BancaComercială Română (BCR), membră a Grupului Erste, a anunţat că va integraafacerile din România ale filialei sale, Anglo-Romanian Bank Ltd (ARBL),decizia fiind luată din cauza "mediului economic dificil care a descurajatinteresul investitorilor pentru nişa de piaţă a ARBL". Transferul de întreprinderi (pe baza continuităţii activităţii) de la ARBLcătre BCR este de aşteptat să fie finalizat în prima jumătate a anului 2011. Încondiţiile de transfer, BCR va integra afacerile ARBL (active, pasive, clienţi)desfăşurate prin intermediul filialei din Bucureşti şi agenţiilor dinConstanţa, Timişoara şi Sibiu. Proprietăţile ARBL vor fi transferate directcătre BCR, care va prelua, de asemenea, şi activele necorporale ale ARBL,precum şi infrastructura operaţională, inclusiv software-ul.

De-alungul tranzacţiei, servirea clienţilorva fipe deplin menţinută,fără nici o întrerupere. În urma transferului deafaceri, clienţii ARBL vor beneficia de o gamă mai largă de servicii şi produseoferite de către BCR, menţionează un comunicat al BCR.

Angajaţii ARBL din România (96 de salariaţi) vorfi transferaţi în BCR, în conformitate cu legislaţiaautohtonă, carereglementează protecţia salariaţilor în cazul unui transfer de întreprinderi. Dispoziţiilereferitoare la ARBL Londra (Marea Britanie) vor face obiectul unei deciziiseparate, după finalizarea transferului de afaceri.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-04-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...