2018-12-14 08:10


ANRE: Preţul curentului electric, REDUS cu 6% pentru populaţie

 |  12:48
ANRE: Preţul curentului electric, REDUS cu 6% pentru populaţie

Președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileț, a declarat, joi, că tărifele de distribuţie a energiei electrice vor scădea cu 8-10% de la începutul anului, iar reducerea prețului la curent electric va fi de 5-6% pentru populație, de la 1 ianuarie 2016.

"De la 1 ianuarie tarifele de energie vor scădea proporțional cu scăderea tarifelor de distribuție din cadrul prețului final. Tariful de distribuție va scădea cu un procent între 8 și 10%, de asemenea va scădea bonusul de cogenerare cu 4%. Aceste elemente vor aduce o scădere finală a prețului de 5-6% începând cu 1 ianuarie", a afirmat Niculae Havrileț, la cea de-a 25-a ediție a Conferințelor Focus Energetic, potrivit Agerpres.

Vicepreședintele ANRE, Emil Calotă, a afirmat, la rândul său, că se așteaptă o reducere a prețurilor individuale pentru cei 38 de producători de energie termică. Scăderea va fi în medie cu 4%. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: anre, pret, curent, electric, reduce, 6%, populatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Noi 2015

Dle Niculae Havrileț romanii au toate conditiile si drepturile sa primeasca pentru consumul casnic CURENT ELECTRIC GRATUIT in valoare de 100-150 de roni. Mai analizati cat CURENT ELECTRIC se obtine din hidroenergie(moca) si cat e totalul consumului casnic in Ro.
Random imageUltimele stiri


loading...