2019-03-18 18:41


ANRE: Prețul gazelor naturale va CREȘTE cu aproape 6% de la 1 AUGUST

 |  13:57
ANRE: Prețul gazelor naturale va CREȘTE cu aproape 6% de la 1 AUGUST

Preţul gazelor naturale pentru clienţii casnici va creşte, începând cu data de 1 august 2018, cu 5,83%, informează ANRE, printr-un comunicat de presă.

"Având în vedere solicitările furnizorilor de gaze naturale şi în urma analizei minuţioase a costurilor reflectate în preţul final, Comitetul de reglementare, aplicând prevederile legale, a constatat că sunt îndeplinite condiţiile pentru o ajustare, în medie cu 5,83%, a preţului la gazele naturale pentru clienţii finali casnici, începând cu data de 1 august 2018", se menţionează în comunicat. Potrivit sursei citate, în şedinţa de joi membrii Comitetului de reglementare al ANRE au luat în discuţie solicitările furnizorilor de gaze naturale cu privire la ajustarea preţurilor, solicitări ce au venit ca urmare a faptului că, începând cu data de 1 aprilie 2017, preţul de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă s-a liberalizat, producătorii având libertatea să vândă gazele naturale la un preţ care nu mai este reglementat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-01

TAGURI: gaze, anre, 1 august, pret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Iul 2018

PAI CU NISTE NULITATI UMANE sinecuriste LA CONDUCEREA ANRE precum, Dumitru Chirita, Honorel Florin Soreata, Nagy Bege Zoltan, Raimon Angelescu, Gabriel Gheorghe, Teodor Atanasiu , Cornelia Suge , CE PRIMESC in mod necuvenit SLARII ASTRONOMICE, nu se pot intampla lucruri normale. Pana nu se va aplica MERITOCRATIA IN RO, CACATII CONDUC IN LOC SA PUTA , IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE CACATI.
ANONIM
31 Iul 2018

Multimiti-i mafiei psd si conducatorului suprem. Inflatia a ajuns la 5,6 % , roborul cat casa , s-au inchis 18000 de PFAuri, s-au taiat salariile, au crescut taxele locale, scolile se darama, AU MURIT 59 DE COPII DE RUJEOLA iar conducatorul suprem drak-nea A FURAT BANII DE LA ORFELINATE PENTRU ANGAJARI FICTIVE LA PSD. ACESTEA SUNT O PARTE DIN MARILE REALIZARI ALE PUSCARIASILOR drak-nea si valcov. Muie psd.
PROBLEMA E CĂ
31 Iul 2018

românii s-au obișnuit cu majorările-astea NEJUSTIFICATE, la fel ca la energie! Pentru scara de bloc unde stau, văd o sumă astronomică la gaze, reflectată și în factura personală. Am întrebat administratorul și mi-a spus că așa se face DE OBICEI....atunci, mi-a sărit muștarul și am întrebat cum naiba vine asta? Mi-a spus că, DEMULT, de ani de zile NU MAI VIN să citească lunar contoarele ci, ODATĂ LA ȘASE LUNI! Și-atunci, administratorul ”reglează” umflarea prețului potrivit facturii, când scara 1, când scara 2. Unde mai pui că, odată cu asfaltarea dementă, s-au acoperit aerisirile speciale (mici, cât un pătrat făcut cu mâinile) ce aparțineau DSITRIGAZ.
”JUSTIFICAREA” DISTRIGAZ
31 Iul 2018

A fost că ”nu au personal SUFICIENT”, și-atunci citesc contoarele de la blocuri, semestrial. Probabil că așa, reducând drastic personalul, le intră lor mai mulți bani în buzunar...PUTORILOR CARE CONDUC!
TRADATORI DE TARA
01 Aug 2018

BRAVO TARA SI POPOR . GAZELE SINT BUNURI ALE MAFIEI DE LA PUTERE SI A GASTILOR DIN TOATE PARTILE GLOBOTERA . UNIREA INTERNATIONALA INPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI BUNURILOR LOR . BRAVO FANARIOTILOR LINGAI LA TOATE PORTILE SI CURURILE LOR SI SALARI - PRIME BAROSANE . EI DECID SOARTA TARI CU GUVERNUL FANTOMA PUSCARIAS VILCOV . MUSTACIOSUL SE RETRAGE FUGIND IN BRAZILIA , COSTA RICA , RUSIA SAU ISRAEL
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...