2016-10-22 19:13

ECONOMIE


ANRE: Exporturile de energie nu sunt întrerupte

 |  18:26
ANRE: Exporturile de energie nu sunt întrerupte

Exporturile de electricitate sunt limitate în orele de vârf, dar nu există riscul sistării energiei electrice către consumatorii casnici sau industriali, a anunţat, la Guvern, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Iulius Plaveti. Situaţia a fost prezentată în discuţia avută, miercuri, de premierul Mihai Răzvan Ungureanu cu miniştrii finanţelor, economiei, justiţiei şi cu şeful ANRE. Guvernul a avizat, marţi, hotărârea care permite companiei Transelectrica, în situaţii critice, să limiteze sau să sisteze temporar livrările de energie electrică la export, precum şi să limiteze consumul de electricitate al unor operatori economici. Autorităţile au susţinut însă că măsura este „de ordin preventiv“. Perioada propusă pentru aplicarea acestor măsuri este 16 februarie-15 martie 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: ANRE, Plaveti, exporturi, energie, guvernComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ajutoare de stat pentru producătorii de energie Producătorii de energie electrică și termică și CET-urile care produc electricitate, inclusiv... 07 Oct 2016 | (0)
ANRE: Tariful gazelor pentru populaţie nu va creşte Emil Calotă, vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), a... 11 Oct 2016 | (0)