2019-01-17 17:17


ANRE nu va retrage autorizaţiile de funcţionare a societăţii Hidroelectrica

 |  13:47
ANRE nu va retrage autorizaţiile de funcţionare a societăţii Hidroelectrica

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a anunţat, joi, printr-un comunicat, că SC “Hidroelectrica” SA îşi poate desfăşura în continuare activitatea conform legii, cu toate că Tribunalul Bucureşti a admis cererea societăţii de intrare în insolvenţă.

“SC Hidroelectrica SA funcţionează conform legii, deţinând autorizaţii şi licenţe pentru desfăşurarea de activităţi în sectorul energiei electrice. Din acest motiv, autoritatea nu va suspenda şi nu retrage nicio autorizaţie sau licenţă deţinută de Hidroelectrica, pe parcursul derulării procedurii de insolvenţă, societatea având toate drepturile pentru a-şi desfăşura în continuare activitatea, în conformitate cu prevederile Legii insolvenţei nr. 85/2006, cu completările şi modificările ulterioare”, se arată în comunicat.

Tribunalul Bucureşti a admis miercuri cererea Hidroelectrica de a intra în insolvenţă.

Acţionarii Hidroelectrica sunt statul român, prin Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, care deţine 80,0561% din capital, şi Fondul Proprietatea. Compania asigură o treime din totalul cantităţii de energie produsă în România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-07

TAGURI: hidroelectrica, anre, autorizatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...