2018-12-13 06:33


ANTREC a lansat programul "Vacanţe la ţară"

 |  15:22
ANTREC a lansat programul "Vacanţe la ţară"

Sejururi de cinci nopţi la preţuri speciale, care pleacă de la 150 de lei, cu mic dejun inclus. Aceasta este oferta din Programul Special "Vacanţe la ţară", derulat de ANTREC şi care demarează duminică.

Destinatarii programului vor fi toate categoriile de turişti care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programului special 'Vacanţe la ţară' oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană. Pentru pensiunile de 3 şi 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preţuri de 195 lei/persoană. 

În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Cea de a-XIX-a ediţie a Programului Special "Vacanţe la ţară" se va desfăşura în perioada 6 mai - 15 iunie şi va oferi turiştilor sejururi de cinci nopţi la preţuri speciale, a anunţat Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural - ANTREC România, într-un comunicat de presă.

Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea.

În 2012, ANTREC estimează o creştere a gradului de ocupare cu peste 50%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: antrec, vacanta, rural, oferte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...