2018-12-12 06:14


ANVELOPE. Bridgestone, interes crescut pentru România

 |  18:39
ANVELOPE. Bridgestone, interes crescut pentru România

Liderul la nivel mondial în producţia de anvelope şi produse din cauciuc, compania japoneză Bridgestone, a lansat o nouă pagină oficială de Facebook dedicată creșterii prezenței brandului pe piața din România, deschiderii dialogului cu fanii și transmiterii celor mai relevante informații pentru piața locală.

Pe pagina deschisă de companie pe reţeaua de socializare cei interesaţi vor avea acces la conținut video exclusiv Bridgestone, lansări de produse inovative și evenimente ale industriei, precum și competiții, sugestii și sfaturi de la experți de renume mondial.

„Era digitală este tot mai proeminentă și asta se reflectă și în inițiativele de marketing ale Bridgestone, ca o combinație de activități tradiționale și digitale”, a declarat Daniela Martinez, PR&Communication manager, Bridgestone South Region, citată într-un comunicat de presă al companiei. Pagina de Facebook Bridgestone România se alătură altor 10 pagini europene ale mărcii japoneze, din țări precum Marea Britanie, Italia, Germania, Spania, Franța, Polonia, Portugalia, Irlanda, Danemarca și Suedia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: bridgestone, romania, anvelope, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...