2017-01-24 13:13


Apele Române alocă peste 1,6 milioane lei pentru studii de piaţă şi sondaje de opinie

 |  18:02
Apele Române alocă peste 1,6 milioane lei pentru studii de piaţă şi sondaje de opinie

Administraţia Naţională “Apele Române” alocă 1,6 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de studii de piaţă şi sondaje de opinie necesare implementării proiectului “Planul pentru Prevenirea, Protecţia şi Diminuarea Efectelor Inundaţiilor în Bazinul Hidrografic Siret”.

Proiectul este finanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu, Axa Prioritară 5, fiind cofinanţat de la bugetul de stat, potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitaţii.ro, citat de Newsin. Contractul va avea o durată de zece luni de la data atribuirii, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 februarie 2012. Potrivit anunţului, pentru implementarea acestui proiect se solicită elaborarea scenariilor de amenajare la nivelul întregului bazin aflat în gestionarea Administraţiei Bazinale de Apă Siret. De asemenea, se solicită identificarea şi elaborarea unui plan adecvat de măsuri structurale şi nestructurale pentru "îmbunătăţirea sistemului actual de management al inundaţiilor în sens pro-activ, cu atenţie specială pentru promovarea măsurilor preventive".

Administraţia Naţională ,"Apele Române" are în structura sa 11 Administraţii Bazinale de Apă, organizate pe bazine hidrografice, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor şi Exploatarea Complexă Stânca Costeşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image