2018-12-14 19:13


ASF a aprobat amendamentele la norma RCA: Primele și majorările de prime, corelate cu daunalitatea

 |  13:35
ASF a aprobat amendamentele la norma RCA: Primele și majorările de prime, corelate cu daunalitatea

Președintele ASF, Mișu Negrițoiu, a declarat, miercuri, că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat amendamentele la norma RCA, în urma protocolului semnat cu transportatorii. Acestea prevăd că primele și majorările de prime vor fi corelate cu daunalitatea.

În ceea ce priveşte vehiculele care nu pot circula în afara țării din cauza limitărilor juridice și tehnice, asigurătorii nu vor emite și polițe Carte Verde.

"Am aprobat astăzi (miercuri — n. r.) amendamentele la Norma 23, în Consiliul ASF, în spiritul protocolului cu transportatorii. Avem clauza cu privire la corelarea primelor și majorărilor de prime cu daunalitatea", a precizat Mişu Negrițoiu, potrivit Agerpres. 

Norma modificată prevede că asigurătorii vor emite numai polița RCA, fără Carte Verde, pentru acele vehicule care nu pot circula în afara țării din cauza limitărilor tehnice sau juridice.

"Dacă ai o mașină personală și, tehnic și juridic poți călători în străinătate, nu ești scutit de Carte Verde", a completat președintele ASF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: asf, aproba, amendament, norma, rca, prima, majorare, coreleaza, daunalitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNA
13 Ian 2016

Esti cel mai mare bandit , tigan borit .
Random imageUltimele stiri


loading...