2018-09-24 12:56


ASF: Asigurătorii, obligaţi să coreleze evoluţia tarifelor RCA cu nivelul daunalităţii

 |  08:33
ASF: Asigurătorii, obligaţi să coreleze evoluţia tarifelor RCA cu nivelul daunalităţii

Preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, a declarat că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat modificarea normei privind RCA, astfel că asigurătorii vor fi obligaţi să coreleze evoluţia tarifelor RCA cu nivelul daunalităţii pentru fiecare segment de asiguraţi.

Acesta a mai spus că pentru vehiculele care nu pot circula în străinătate din cauze tehnice, nu se vor mai încheia şi poliţe Carte Verde.

"Am aprobat astăzi (miercuri - n.r.) în Consiliul ASF amendamentele la Norma 23, avem clauza cu privire la corelarea primelor şi majorărilor de prime cu daunalitatea", a declarat preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, într-o întâlnire cu jurnaliştii, transmite Mediafax.

Asigurătorii sunt obligaţi să transmită ASF, în format electronic, ipotezele folosite, metodele actuariale şi justificarea aplicării acestora pentru calculul primelor, împreună cu baza de date utilizată pentru aceste calcule.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17

TAGURI: asf, asigurator, obligat, coreleaza, evolutie, tarif, rca, daunalitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


”ZGURA MĂTI”
17 Ian 2016

CE-I AIA ”DAUNALITATE”, BORFAȘ TÎMP?
ANONIM
18 Ian 2016

Aceasta LICHEA de securist stalinist ACOPERIT trebuie despuiata de toata AVEREA ADUNATA din FURACIUNE din ECONOMIA NATIONALA a Ro.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...