2019-01-20 03:36


Atenţie, BANI FALŞI! Mii de BANCNOTE circulă în piaţă

 |  20:30
Atenţie, BANI FALŞI! Mii de BANCNOTE circulă în piaţă

Pe piață au apărut mii de falsuri, chiar dacă BNR a impus mai multe elemente de siguranță ale bancnotelor românești. Doar în ultimii doi ani, experții de la banca națională au identificat peste 11.000 de bancnote false.

Conform unui raport BNR, falsurile de bancnote româneşti expertizate la Banca Naţională a României anul trecut au totalizat 4.765 bucăţi. În anul precedent, numărul bancnotelor false au fost cu 32% mai mare, adică 6.230.

Din numărul total de bancnote false, Poliţia Română a reuşit să captureze înainte de a fi puse în circulaţie un număr foarte mic de bancnote false, mai exat doar 21 de bancnote, restul fiind depistate după ce au ajuns deja la public.

Bancnota cu cel mai mare număr de falsuri înregistrate a fost cea de 100 lei, respectiv 4.664 bucăţi (din care 19 bucăţi capturate de poliţie), urmată de bancnota de 50 lei (44 de falsuri) şi cea de 10 lei (40 de falsuri, din care o bancnotă capturată de poliţie).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-30

TAGURI: bani falsi, bnr, bancnote falsificate, fals,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
30 Iun 2018

inca un motiv ca Romania sa adere la euro, atunci si legislatia falsificarilor de bani ar trebui adusa la acelasi nivel, probabil ca pentru falsificare de bani( romanesti si in Ro.) pedeapsa este cel mult cativa ani, din care se executa 1/2, s.a.m.d.Mi se pare mai important( ca masura de contracarare) o masina ( un scanner " de adancime", inserat la "casa de bani") care sa semnalizeze instantaneu falsurile, sa nu mai treaca timp pana ajung la banca, unde se face si aceasta verificare...Iar -la zi- electronica poate face acest lucru la preturi foarte acceptabile...
FREACA MENTA
01 Iul 2018

UN FLEAC , SA DAT DRUMUL LA TIPARIRE FARA NUMAR . TIPARNITA MERGE IN DRACI . SA LE DEA PENSII SPECIALE LA TOTI DRACI SI FACULTATI DIN ALEXANDRIA 15 000 ABSOLVENTI .
ALLISON HOWARTS
01 Iul 2018

Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...